Gynaecoloog waarschuwt: "Masturbeer niet met kerstversiering"

Karen Luiken-23 december 2022 om 07:34- Foto:

Photo by Artboard Studio on Unsplash

Gebruik geen kerstversieringen om te masturberen. Die oproep doet een gynaecoloog nadat er volgens haar ‘een domme trend’ is ontstaan, waardoor meerdere mensen in het ziekenhuis zijn beland. “Absoluut niet raadzaam om kerstdecoratie in je anus of vagina te stoppen”, zegt de dokter, die al meerdere zuurstokken en kerstballen uit de intieme delen heeft moeten verwijderen.

Het is volgens Dr. Sarah Welsh niet aan te raden om te masturberen met kerstversieringen. “Kerstversieringen kunnen scherpe stukjes bevatten die kunnen breken tijdens masturbatie”, zegt ze volgens NeedToKnow.Online. “Het kan pijn veroorzaken, risico op trauma en over het algemeen is het gewoon niet geschikt voor je vagina.”

Pieken zijn dus verboden terrein, lampjes ook. En hetzelfde geldt volgens de gynaecoloog voor zoete kerstlekkernijen zoals zuurstokken. “Vanwege de hygiëneproblemen, bezorgdheid over het afbreken van stukjes en het hoge suikergehalte”, legt ze uit. “Alles met suiker moet ver uit de buurt van de vagina blijven.”

Hema komt met tompoucevibrator

Karen Luiken-26 oktober 2023 om 06:56

Voor seksspeeltjes hoef je niet meer naar een speciaalzaak. Je koopt ze tegenwoordig ook gewoon bij Hema. Vorig jaar lanceerde de winkel een complete collectie seksspeeltjes en daar komt nu een nieuw item bij. Hema brengt een tompoucevibrator op de markt!

Als je aan Hema denkt denk je aan tompouce en andersom. De winkel en traktatie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en er bestaan inmiddels verschillende combinaties van. Er zijn tompoucekerstballen, tompoucebiertjes, tompoucetaarten, tompoucepepernoten, en jep: sinds kort dus ook tompoucevibrators.

Het seksspeeltje werkt met luchtdruk en voegt daar volgens de omschrijving een ‘extra laag sensatie aan toe door de zuigende bewegingen die je clitoris zacht omhelzen’. Ook zijn er trillingen voor - we citeren - ‘extra opwinding’.

Geïnteresseerd? Je kunt de vibrator, die in samenwerking met EasyToys is gemaakt, hier kopen.

Dit is de meest populaire fetisj ter wereld...

Simon Smetryns-01 september 2023 om 10:20- Foto:

Екатерина Мясоед

Joy Love Dolls heeft onlangs een studie uitgevoerd naar de populairste seksuele fetisjen wereldwijd. Ze verzamelden betrouwbare bronnen en gebruikten Google-zoektrends om tot hun bevindingen te komen.

Opvallend genoeg staat sadisme bovenaan de lijst, gedefinieerd als het toebrengen van fysiek of psychologisch leed aan een ander om seksuele opwinding op te wekken, met een jaarlijks zoekvolume van 9.876.000 wereldwijd.

Masochisme, de tegenhanger van sadisme en de neiging om seksuele bevrediging te halen uit eigen pijn of vernedering, staat op de tweede plaats met 6.600.000 zoekopdrachten. Op de derde plaats vinden we CBT (cock & ball torture), wat staat voor het toepassen van pijn of beknelling op de penis of testikels, met meer dan vijf miljoen zoekopdrachten.

De vierde meest voorkomende fetisj is claustrofobie, wat betekent dat mensen seksueel opgewonden raken door opgesloten te worden in kleine ruimtes, met 3.612.000 zoekopdrachten. De top vijf wordt afgesloten door vicarfilie, waarbij mensen opgewonden raken door de seksuele verhalen van anderen en hierin meeleven.

Hieronder vind je de top 10 van seksuele fetisjen wereldwijd: