Vijfde seizoen 'Stranger Things' wordt "episch"

Karen Luiken-18 december 2022 om 15:01

De verwachtingen van het vijfde seizoen van ‘Stranger Things’ zijn hoog. Deels omdat het ’t laatste seizoen wordt, maar ook omdat producer Shawn Levy in een gesprek met Collider heeft laten weten dat het “episch en emotioneel” zal worden.

De voorbereidingen van het vijfde seizoen is al een tijdje in volle gang. Als we de producer van de show mogen geloven, gaat het geweldig. “Toen we de twee uur durende pitch voor de verhaallijn van dit laatste seizoen hoorde, kon niemand het droog houden”, zegt Shawn. “Dit seizoen zal zowel episch als erg emotioneel worden. Ik denk dat het maken ervan ook behoorlijk emotioneel zal zijn, aangezien de show het leven heeft veranderd van iedereen die eraan heeft gewerkt. Hoe dan ook, het schrijven gaat heel goed en we kunnen niet wachten om volgend jaar met de productie te starten.”

Veel bekende gezichten zullen het niet nieuwe seizoen hun comeback maken, maar er is helaas ook één personage dat zeer waarschijnlijk niet terugkeert: Eddie. Hij ging dood in het afgelopen seizoen en een terugkeer zit er volgens Joseph Quinn, de acteur die hem speelt, vermoedelijk niet in.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ed Sheeran-superfan trouwt met lookalike van zanger

Karen Luiken-21 juni 2024 om 07:40

Wat doe je als de zanger waar je diehard fan van bent al bezet is? Dan zoek je een dubbelganger en trouw je daarmee. De 40-jarige Amanda Baron deed het en gaf onlangs het jawoord aan de 29-jarige Ty Jones.

Amanda en Ty leerden elkaar kennen bij – hoe kan het ook anders – een optreden van Ed Sheeran. Ze vonden elkaar leuk, gingen op date, gingen nog een keer op date en waren ruim een jaar later verloofd. Weer een paar maanden later gaven ze elkaar geheel in Sheeran-stijl het jawoord tijdens een bruiloft die compleet in het teken stond van de Britse zanger. Naast vrienden en familieleden waren er allerlei Hollywood-lookalikes aanwezig.

“Het was de beste dag van mijn leven, beter dan elk optreden waar ik ooit ben geweest. Ik ben de gelukkigste persoon ter wereld”, zegt Amanda tegen Metro UK.

Haar kersverse man Ty is het daarmee eens en zegt: “Het was een geweldige dag, de beste ooit, en we hadden ons geen betere dag kunnen wensen. Het voelde raar om eens aan de andere kant van de camera’s te staan, en het was geweldig om de lookalikes op de bruiloft te hebben.”

Het koppel heeft samen een dochtertje, dat ze Cherry - een ode aan de vrouw van Ed Sheeran - hebben genoemd.

Ontdek meer