Vijfde seizoen 'Stranger Things' wordt "episch"

Karen Luiken-18 december 2022 om 15:01

De verwachtingen van het vijfde seizoen van ‘Stranger Things’ zijn hoog. Deels omdat het ’t laatste seizoen wordt, maar ook omdat producer Shawn Levy in een gesprek met Collider heeft laten weten dat het “episch en emotioneel” zal worden.

De voorbereidingen van het vijfde seizoen is al een tijdje in volle gang. Als we de producer van de show mogen geloven, gaat het geweldig. “Toen we de twee uur durende pitch voor de verhaallijn van dit laatste seizoen hoorde, kon niemand het droog houden”, zegt Shawn. “Dit seizoen zal zowel episch als erg emotioneel worden. Ik denk dat het maken ervan ook behoorlijk emotioneel zal zijn, aangezien de show het leven heeft veranderd van iedereen die eraan heeft gewerkt. Hoe dan ook, het schrijven gaat heel goed en we kunnen niet wachten om volgend jaar met de productie te starten.”

Veel bekende gezichten zullen het niet nieuwe seizoen hun comeback maken, maar er is helaas ook één personage dat zeer waarschijnlijk niet terugkeert: Eddie. Hij ging dood in het afgelopen seizoen en een terugkeer zit er volgens Joseph Quinn, de acteur die hem speelt, vermoedelijk niet in.

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer