Comeback Eddie in 'Stranger Things' is zeer onwaarschijnlijk

Karen Luiken-14 september 2022 om 15:04

Eddie Munson heeft zich in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ erg geliefd gemaakt. Het personage, gespeeld door Joseph Quinn, transformeerde van een freak naar publiekslieveling. Erg groot was de klap dan ook toen hij het leven liet na een aanval van Demobats in de Upside Down-wereld. Fans hopen dat hij ondanks alles terug zal keren in het vijfde seizoen, maar gaat dat ook gebeuren?

Het internet staat sinds de dood van Eddie vol met commentaar. Er wordt gesmeekt om een comeback en sommige fans startten zelfs een petitie om die wens uit te laten komen. De kans is alleen erg klein dat hun gebeden worden verhoord. Regisseur Shawn Levy heeft in een gesprek met The Hollywood Reporter behoorlijk duidelijk gemaakt dat er geen toekomst is voor Eddie in ‘Stranger Things’.

“Veel mensen, heel veel mensen, moeten niet denken aan een vijfde seizoen zonder Eddie”, aldus de regisseur. “Ze zoeken naar mogelijkheden om hem terug te laten keren, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat dat gebeurt. Zéér onwaarschijnlijk. We weten dat de wereld geobsedeerd is door Eddie. Wij waren dat ook.”

Megan en Dennis reageren op kersverse verloving

Karen Luiken-31 januari 2023 om 07:47

De geruchten zijn waar. Dennis Roos en Megan Desaever zijn inderdaad verloofd. Het kersverse koppel, dat pas vijf weken samen is, reageert in een gesprek met Play Café.

Het nieuws over de verloving domineerde gisteren verschillende media. Dat gebeurde nadat Megan een foto van haar verlovingsring op Instagram had gezet, met daarbij de tekst ‘1.000 keer ja’.

Meer details kregen fans toen nog niet, tot nu. “Zoals de meesten van jullie hebben gezien, gaat er veel rond over onze verloving”, zegt Dennis, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. “We kunnen jullie vertellen dat dit klopt. Er komt binnenkort meer boven water. We zijn met een hele hoop dingen bezig waardoor we nog niet veel kwijt kunnen over hoe het allemaal is gegaan.”

Dennis beaamt dat het snel is gegaan. Maar, zegt hij: “We zijn hartstikke gelukkig samen.”

Lief van Sieg de Doncker vervoegt cast 'Familie'

Karen Luiken-31 januari 2023 om 07:29

De ‘Familie’-cast krijgt er vanaf aanstaande maandag een nieuw gezicht bij. Maureen Vanherberghen, de partner van Sieg De Doncker, kruipt in de huid van inspecteur Marlies Kennis.

Maureen en Sieg zijn in real life een setje, maar worden ook in de soap aan elkaar verbonden. Marlies, het personage van Maureen, gaat zich namelijk bezighouden met de verdwijning van Koen Peyskens, een personage dat gespeeld wordt door Sieg.

Marlies is voor het eerst te zien wanneer Véronique besluit om Koen aan te geven bij de politie. Ze komt vertellen dat hij een grote som geld van haar heeft gestolen en hoopt met deze klacht haar eigen hachje te kunnen redden.

“Soms nemen ze het woord 'Familie' heel letterlijk als ze iemand in gedachten hebben voor een rol”, zegt Maureen. “Als je de fictieve moord mag gaan oplossen van je lief in real life, ja, dan kan je gewoon niet weigeren.”

Ontdek meer