'Pokémon' stopt met verhaal rond Ash en Pikachu

Dieter Blarinckx-16 december 2022 om 14:00

Voor velen zal het het einde van een tijdperk betekenen: 'Pokémon' stopt na bijna 25 jaar met de verhaallijn rond hoofdpersonages Ash en Pikachu. Dat werd zopas bekendgemaakt door The Pokémon Company.

Als sinds de start van 'Pokémon' in de jaren ’90 zijn de beste maatjes Ash & Pikachu het middelpunt van de grote verhaallijn. Maar daar komt nu dus onherroepelijk verandering in. Er komt namelijk een gloednieuwe verhaallijn. Maar het afscheid van Ash en Pikachu zal ook nog eerst gevierd worden.

Zo komt er volgend jaar nog een allerlaatste seizoen, getiteld ‘Aim to be a Pokémon Master’. Dit seizoen zal zo'n 11 afleveringen bevatten die een blik bieden op "wat de toekomst in petto heeft voor Ash".

Dat allerlaatste seizoen zal volgens The Pokémon Company ook fungeren als ““een uiting van dankbaarheid van Pokémon aan alle fans die zich de afgelopen jaren bij Ash en Pikachu hebben gevoegd”.

Na het afscheid van Ash & Pikachu zal er een hele nieuwe serie droppen met hoofdrolspelers Liko en Roy die samen afreizen naar een gloednieuwe wereld.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!

Ontdek meer