Seksspeeltjes Hema nu al uitverkocht

Karen Luiken-15 december 2022 om 07:47

De collectie seksspeeltjes van Hema blijkt een schot in de roos. Het heeft nog geen twee dagen geduurd voordat zo’n beetje alle artikelen online uit waren verkocht.

Maandag kwam het nieuws naar buiten dat Hema de handen ineen had geslagen met EasyToys. Samen kwamen ze met een collectie seksspeeltjes, die bestond uit verschillende vibrators, glijmiddel en andere intieme producten.

Vooral de rabitvibrator bleek populair. Dat item kostte 22,50 euro en was online als eerste uitverkocht. Maar ook de love bullet vibrator en het vibrerende eitje met afstandsbediening zijn al uit de collectie. Enige wat online nog over is, is een giftset die bestaat uit een kietelaar, oogmasker, dobbelstenen en mini vibrator.

Heb je misgegrepen? Je kunt nog een poging wagen bij een fysieke Hema bij jou in de buurt. In sommige winkels is nog wel een voorraad beschikbaar. Online helaas niet meer.

Dit is waarom mannen zo vaak aan hun ballen zitten

Karen Luiken-23 januari 2023 om 06:58

Mannen krabben vaak aan hun ballen. Dat is een feit. Of ze thuis op de bank zitten, op school of op werk zijn: ze doen het o-ve-ral. De vraag is alleen: waarom? Experts geven uitleg.

Uit onderzoek van KP Nuts en Movember is volgens LadBible gebleken dat mannen gemiddeld zeven keer per dag aan hun ballen krabben. Sommigen doen het wat vaker, anderen wat minder. Maar allemaal waarschijnlijk vanwege dezelfde reden: om hun mannelijkheid te tonen.

Mannen hebben volgens psychotherapeut Jo Ryder het gevoel ‘erbij te horen’ als ze aan hun geslachtsdeel zitten. “De penis is een sterk symbool van mannelijkheid en alle mannen willen mannelijk zijn”, zegt hij in een gesprek met Vice. “Je hand op je penis leggen ziet er arrogant uit, het toont zelfvertrouwen in iemands mannelijkheid.”

Een andere expert, Dr. Andras Kolto, voegt daar nog aan toe dat het aanraken van het geslachtsdeel ook kan helpen bij angsten. “Het heeft veel gunstige effecten op onze gezondheid en ons welzijn”, zegt hij. “Het vermindert bijvoorbeeld angst.”

Mogen blote borsten terug op Facebook en Instagram?

Dieter Blarinckx-18 januari 2023 om 17:17- Foto:

Spotted!

Het is een eindeloze discussie die nog steeds bezig is: mogen blote borsten op sociale media of niet? Meta, het hoofdbedrijf achter Facebook en Instagram, besloot jarenlang van niet. Maar daar komen ze nu precies op terug.

Online is er veel te doen over het feit dat posts met blote vrouwenborsten offline worden gehaald of gecensureerd worden. Met blote mannentorso’s hebben Facebook en Insta immers blijkbaar geen probleem. Waarom dan wel met vrouwenborsten?

En dat is nu ook de hoofdvraag die een adviesraad van Meta zich stelt. Zij roepen nu namelijk op om die belachelijke regel te herzien.

Concreet stellen ze voor om de regels rond naaktheid en seksuele activiteiten voor volwassen aan te passen. Zo zouden de regels in lijn moeten liggen met de internationale mensenrechten, en dat is nu dus niet het geval.

Meta zelf heeft nu een periode van 60 dagen gekregen om publiekelijk te reageren op het voorstel.

Dus stay tuned voor updates!

Ontdek meer