Zien: tranen vloeien bij eerste kampvuur 'Temptation Island'

Karen Luiken-09 september 2021 om 09:34

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ is met een knal van start gegaan. Dit keer geen afwachtende koppels die de verleiding niet aan durven te gaan, geen singles die de kat uit de boom kijken of afleveringen waarin niks gebeurt. Dankzij de nieuwe twist is het iedere keer weer de vraag wat kijkers te wachten staat. In de laatste aflevering zagen we hoe Koen & Deborah werden ingeruild voor twee andere kandidaten. Nu is het tijd voor het eerste kampvuur. Enne, we kunnen je vertellen: dat wordt meteen een heftige. De beelden hakken er diep in en zorgen bij Donna zelfs voor heftige uitspraken.

'Temptation Island: Love or Leave' is elke vrijdagavond om 20.35 uur te zien op Play5 en GoPlay.be.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Dit is de tweede afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-16 januari 2022 om 16:21

De ‘Big Brother’-kandidaten hebben afscheid moeten nemen van Kitty. De Amsterdamse deelneemster die bekendstond om haar roze huispak, gesnurk en kookkunsten, is door de kijkers naar huis gestuurd.

Afgelopen week stond voor de deelnemers in het teken van ‘Survival Week’. Iedere dag werden er spelletjes gespeeld waar immuniteit mee gewonnen kon worden. Peter en Kitty waren de enige twee die de winst nooit wisten te pakken en bleven daarom over als genomineerden. De kijkers thuis hebben Peter vervolgens de meeste stemmen gegeven, waardoor Kitty haar koffers moest pakken.

“Wat ben ik een stom varken geweest”, was de reactie van Kitty. Zij kreeg eerder deze week de kans om immuniteit te kopen, maar besloot daar geen gebruik van te maken. Achteraf gezien heeft ze daar veel spijt van.

Ontdek meer