YUM: Starbucks lanceert feestelijke smaken voor thuis

Dieter Blarinckx-14 december 2022 om 14:00

Nog op zoek naar een leuk, origineel en vooral lekker cadeau voor Kerst? Of ben je zelf een coffee lover? Dan hebben wij misschien wel een lekkere, smeuïge tip voor jou: de feestelijke Starbucks-collectie voor bij je thuis!

"Ontdek de feestelijke smaken en maak elk moment van deze feestperiode nog specialer, met ons feestelijk limited edition assortiment en al onze heerlijke recepten. De warmte van een Starbucks® Toffee Nut Latte of de esdoornsmaken van onze Starbucks® Holiday Blend staan allemaal klaar om thuis van te genieten, op jouw manier", klinkt het bij hun aankondiging op de website.

Naast de Holiday Blend en Toffee Nut Latte, bevat het feestelijke assortiment ook de overheerlijke en populaire Chocolate Hot Toffee Nut.

Wil jij die gezelligheid van Starbucks in huis halen? Check dan zeker deze pagina voor meer info.

Pizza Hut wil grootste pizza ooit maken

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:21- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

De bekende fastfoodketen Pizza Hut wil een speciaal record verbreken. Zo gaan ze immers proberen om de grootste pizza ter wereld te maken. Ze zijn er momenteel nog volop aan bezig in het Los Angeles Convention Center.

De pizza die Pizza Hut nu aan het maken is in L.A. zal zo’n 14.000 vierkante meter groot zijn en serveert in totaal zo’n 68.000 stukken heerlijke pizza.

De CEO van Pizza Hut ziet de actie helemaal zitten en is ook blij dat ze de pizza ook achteraf kunnen schenken aan de voedselbanken:

“Het mooie is dat niets ervan verloren gaat. We kunnen het doneren aan lokale voedselbanken hier in de gemeenschap van Los Angeles. Dus daar zijn we erg enthousiast over!”, klinkt het.

Check hieronder een video met enkele beelden en laat het water vooral in je mond komen! :D

Babybel lanceert vegan-variant

Dieter Blarinckx-23 januari 2023 om 18:46

Goed nieuws voor de vegans hier, want Babybel heeft aangekondigd dat de populaire vegan-variant van het iconische kaasje nu ook te koop is in ons land!

Het was al een ding in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, maar nu komt ook deze heerlijke groene Babybel-variant naar ons land. De Babybel Plant-Based is gehuld in een groen jasje en wordt gemaakt op basis van kokosmelk en stijfsel.

“Eens geopend, merk je dat de vegan versie van Babybel een beetje dunner is en de kleur wat lichter. Op het vlak van textuur trek je de kaas net zoals het origineel uiteen met je vingers. De smaak is misschien wat zachter en romiger, maar de eerste hap verwar je makkelijk met échte kaas”, klinkt het bij de eerste reacties.

Babybel Plant-Based is nu verkrijgbaar in onze Belgische supermarkten.

Ontdek meer