YUM: Starbucks lanceert feestelijke smaken voor thuis

Dieter Blarinckx-14 december 2022 om 14:00

Nog op zoek naar een leuk, origineel en vooral lekker cadeau voor Kerst? Of ben je zelf een coffee lover? Dan hebben wij misschien wel een lekkere, smeuïge tip voor jou: de feestelijke Starbucks-collectie voor bij je thuis!

"Ontdek de feestelijke smaken en maak elk moment van deze feestperiode nog specialer, met ons feestelijk limited edition assortiment en al onze heerlijke recepten. De warmte van een Starbucks® Toffee Nut Latte of de esdoornsmaken van onze Starbucks® Holiday Blend staan allemaal klaar om thuis van te genieten, op jouw manier", klinkt het bij hun aankondiging op de website.

Naast de Holiday Blend en Toffee Nut Latte, bevat het feestelijke assortiment ook de overheerlijke en populaire Chocolate Hot Toffee Nut.

Wil jij die gezelligheid van Starbucks in huis halen? Check dan zeker deze pagina voor meer info.

Brussel krijgt nieuwe kaaskrokettenbar

Karen Luiken-15 september 2023 om 12:21

Je hebt heel veel goede redenen om naar Brussel te gaan. Prachtige gebouwen, lekkere biertjes en natuurlijk Manneken Pis. Maar vanaf 4 oktober komt daar nog een goede reden bij. Op die datum opent CHeesy de deuren, een gloednieuwe Zwitserse kaaskrokettenbar.

Een maand lang zullen vier duo’s van getalenteerde chefs en kaasmeters drie eigen versies van de kaaskroket maken. Die zijn van woensdag 4 tot en met zondag 29 oktober verkrijgbaar bij CHeesy.

De pop-up bar vestigt zich in REBEL, een populaire wijnbar die bekendstaat om zijn verleidelijke natuurwijnen en verrassende tapasbordjes. Maar in oktober vind je er naast die twee specialiteiten dus ook kaaskroketten. In alle soorten en maten.

REBEL bevindt zich aan de Lesbroussartstraat 48 in Elsene.

Nieuwe smaak van Coca-Cola smaakt naar de toekomst

Karen Luiken-14 september 2023 om 10:36

Hoe smaakt de toekomst? Het is een vraag die onmogelijk lijkt te beantwoorden, maar waar Coca-Cola met een nieuw drankje toch een poging naar doet. Het merk komt met de limited edition 3000 Zero Sugar.

Het nieuwe drankje is gecreëerd door menselijke én artificiële intelligentie. Dat gebeurde aan de hand van emoties, ambities, kleuren en smaken die fans voelen bij het jaar 3000. “Coca Cola Creations heeft de ambitie om magische momenten te creëren voor Coca-Cola liefhebbers. Met de hulp van artificiële intelligentie onthullen we hoe een Coca-Cola uit de toekomst kan smaken en tonen we vooral welke spannende toekomstmogelijkheden er nog zijn”, legt Aline Lemaire uit, Marketing Director van Coca Cola België en Luxemburg.

De Coca-Cola 3000 Zero Sugar is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Kinepolis en O’Tacos.

Ontdek meer