HEMA lanceert collectie seksspeeltjes

Karen Luiken-12 december 2022 om 17:20

Rookworsten, tompoucen, handdoeken, make-up, nagellak. Wat je ook nodig hebt, HEMA heeft het allemaal. Zin in een intiem avontuurtje? Zelfs daarvoor kun je tegenwoordig bij de winkel terecht. HEMA komt met een compleet nieuwe collectie seksspeeltjes!

HEMA heeft voor de collectie de handen ineen geslagen met EasyToys. Samen komen ze met vijf verschillende producten die allemaal bij kunnen dragen aan een warm onderonsje tussen de lakens. Met je partner, seks buddy of gewoon met jezelf.

De collectie bestaat uit een rabbit vibrator, vibrerend eitje met afstandsbediening, bullet vibrator en een satisfyer. Maar daarnaast is er ook nog een giftset, die perfect is om cadeau te geven (of gewoon lekker zelf te houden). Deze bestaat uit een kietelaar, compacte vibrator, oogmasker, rozenblaadjes en ‘spannende’ dobbelstenen. De prijzen variëren tussen de 12 en 45 euro.

Dit is de meest populaire fetisj ter wereld...

Simon Smetryns-01 september 2023 om 10:20- Foto:

Екатерина Мясоед

Joy Love Dolls heeft onlangs een studie uitgevoerd naar de populairste seksuele fetisjen wereldwijd. Ze verzamelden betrouwbare bronnen en gebruikten Google-zoektrends om tot hun bevindingen te komen.

Opvallend genoeg staat sadisme bovenaan de lijst, gedefinieerd als het toebrengen van fysiek of psychologisch leed aan een ander om seksuele opwinding op te wekken, met een jaarlijks zoekvolume van 9.876.000 wereldwijd.

Masochisme, de tegenhanger van sadisme en de neiging om seksuele bevrediging te halen uit eigen pijn of vernedering, staat op de tweede plaats met 6.600.000 zoekopdrachten. Op de derde plaats vinden we CBT (cock & ball torture), wat staat voor het toepassen van pijn of beknelling op de penis of testikels, met meer dan vijf miljoen zoekopdrachten.

De vierde meest voorkomende fetisj is claustrofobie, wat betekent dat mensen seksueel opgewonden raken door opgesloten te worden in kleine ruimtes, met 3.612.000 zoekopdrachten. De top vijf wordt afgesloten door vicarfilie, waarbij mensen opgewonden raken door de seksuele verhalen van anderen en hierin meeleven.

Hieronder vind je de top 10 van seksuele fetisjen wereldwijd:

Wat is de maximum leeftijd waarmee je iets zou doen...

Simon Smetryns-23 augustus 2023 om 10:42

Ontdek meer