Zien: Jade en Gio geven details over break-up

Dieter Blarinckx-10 december 2022 om 14:39

Eerder deze week werd de online wereld even opgeschrikt door een onverwachte break-up: Gio & Jade zetten na twee jaar namelijk een punt achter hun relatie. En nu geven ze meer details vrij via YouTube.

Op het YouTube-kanaal van Gio werd afgelopen vrijdag een video geplaatst waarin ex-koppel Gio en Jade meer uitleg geeft over de break-up.

We zien hoe Gio de vlogt opent en zegt dat Jade even langskomt. Even later zien we hoe jade al haar stuff aan het inpakken is. Toch nemen de twee even de tijd om samen voor de camera te zitten en wat meer uitleg te geven waarom de twee uit elkaar zijn.

En laat één ding duidelijk zijn: de twee zien mekaar nog doodgraag. Alleen kregen ze de laatste tijd het gevoel dat ze geen eigen leven meer hadden en dat er spanningen waren. Daarnaast was de aantrekkingskracht tussen hen wat weg.

Bekijk hun uitleg hieronder:

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

IShowSpeed gaat viraal na per ongeluk tonen van geslachtsdeel tijdens stream

Nico De Greef-17 augustus 2023 om 21:03

De Amerikaanse YouTuber en streamer IShowSpeed (echte naam Darren Watkins Jr) beëindigde abrupt zijn livestream deze week nadat hij onbedoeld zijn geslachtsdeel blootstelde aan duizenden kijkers.

Het incident in kwestie gebeurde eerder deze week tijdens een livestream waarbij IShowSpeed een horrorspel genaamd Five Nights at Freddy's aan het spelen was. Zoals kijkers wel vaker gewoon zijn van de streamer, schreeuwt en beweegt hij vaak wild in zijn video's, maar ditmaal kregen kijkers meer waard voor hun geld dan ze ooit hadden kunnen dromen.

Na een jumpscare-moment in het spel begon IShowSpeed wild op en neer te springen, maar had hij niet door dat zijn broek niet helemaal goed dicht zat (je kunt waarschijnlijk al raden waar dit heen gaat...) Als gevolg was zijn geslachtsdeel ook heel even te zien tijdens de stream.

In een clip van het incident, dat momenteel samen met de hashtag #IShowMeat viraal gaat op het wereldwijde web, is te zien hoe de streamer onmiddellijk na het ongelukkige voorval de woorden "Oh my god..." zegt en in paniek rondkijkt voordat hij uiteindelijk de livestream abrupt beëindigt.

Het internet liet deze kans natuurlijk niet liggen en al snel stroomden ook de memes binnen. Een greep uit de memerij:

Ontdek meer