Zien: Jade en Gio geven details over break-up

Dieter Blarinckx-10 december 2022 om 14:39

Eerder deze week werd de online wereld even opgeschrikt door een onverwachte break-up: Gio & Jade zetten na twee jaar namelijk een punt achter hun relatie. En nu geven ze meer details vrij via YouTube.

Op het YouTube-kanaal van Gio werd afgelopen vrijdag een video geplaatst waarin ex-koppel Gio en Jade meer uitleg geeft over de break-up.

We zien hoe Gio de vlogt opent en zegt dat Jade even langskomt. Even later zien we hoe jade al haar stuff aan het inpakken is. Toch nemen de twee even de tijd om samen voor de camera te zitten en wat meer uitleg te geven waarom de twee uit elkaar zijn.

En laat één ding duidelijk zijn: de twee zien mekaar nog doodgraag. Alleen kregen ze de laatste tijd het gevoel dat ze geen eigen leven meer hadden en dat er spanningen waren. Daarnaast was de aantrekkingskracht tussen hen wat weg.

Bekijk hun uitleg hieronder:

Zien: Koreaanse zanggroep gaat viraal met 'Coco'

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 17:12

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke en hartverwarmende content tegen. Zo ook de YouTube-video van een zanggroep die een cover brengt van de bekende Disneyfilm 'Coco'.

De Zuid-Koreaanse acapellagroep MayTree is al even actief op YouTube en dropt regelmatig acapella-covers van de meest bekende songs. Afgelopen Halloween deden ze dat ook met de muziek van de animatiefilm 'Coco' en nu gaat die viraal!

Hoewel de video dus al meer dan 3 maanden oud is, is hij nu vooral de ronde aan het gaan op sociale media. En terecht, want hij is de moeite waard!

Check de leuke en swingende video hier:

YouTuber Keenan Cahill (27) overleden

Karen Luiken-31 december 2022 om 07:57

Keenan Cahill is op 27-jarige leeftijd overleden. Hij werd bekend door zijn YouTube-kanaal waar hij voornamelijk lypsynchronisatievideo’s op deelde.

De muzikant wiens video’s miljoenen streams kregen, stierf volgens CNN donderdag in een ziekenhuis in Chicago. Hij leed aan het Maroteaux-Lamy-syndroom, een aandoening die ervoor zorgt dat organen onder andere groter worden. Eerder deze maand zou er nog een openhartoperatie gepland staan.

De familie van Keenan is een inzamelingsactie gestart om de medische en begrafeniskosten van de YouTuber te kunnen betalen. “Er deden zich complicaties voor die hij niet kon overwinnen”, zo klinkt het op de website.