Kerstspecial van 'Dertigers' krijgt releasedatum

Dieter Blarinckx-09 december 2022 om 13:22- Foto:

Eén - VRT

Goed nieuws voor de fans van de populaire Eén-serie 'Dertigers', want er is zopas bekendgemaakt wanneer we de langverwachte (en laatste) kerstspecial op tv mogen verwachten!

Via sociale media werd onthuld dat de nieuwe kerstspecial op 20 december te zien zal zijn bij de Vlaamse zender Eén.

De originele 'Dertigers' komen een allerlaatste keer samen om Kerstmis te vieren. Dat doen ze in Fins Lapland in de sneeuw en tussen de rendieren.

In het voorjaar van 2023 start dan het gloednieuwe seizoen, met ook een gloednieuwe cast en locatie.

Afspraak dus op 20 december bij Eén.

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-10 april 2024 om 14:20

Na ruim drie maanden met uitdagingen, geheime opdrachten, liveshows, ruzies en emoties zijn er nog drie finalisten over in ‘Big Brother’. Wie behaalt de overwinning en gaat er met de pot van (momenteel) 56.366 vandoor? De kanshebbers zijn bekend.

In de afgelopen paar dagen zijn er maar liefst drie mensen naar huis gestuurd. Het begon zaterdag met Tom, die tijdens de liveshow zijn koffers moest pakken. Twee dagen later was het de beurt aan Ashley en ook vandaag heeft iemand afscheid moeten nemen van zijn medebewoners.

Fans kregen gisteren de kans om te stemmen op hun favoriet, waarbij ze de keuze hadden tussen Jimmy, Ashley, Glenn en Randy. Jimmy kreeg de minste stemmen en is daarom naar huis gestuurd.

De strijd gaat nu nog tussen Alice, Randy en Glenn. Wie van hen de grote winnaar wordt? Dat zal aanstaande zaterdag duidelijk worden tijdens de grote finale.

Ex-bewoner Dilano keert in geheim terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-09 april 2024 om 13:27

De finaleweek in ‘Big Brother’ brengt heel wat verrassingen met zich mee. Moesten de bewoners gisteren nog afscheid nemen van Ashley, is het vandaag tijd voor een verrassingsbezoek. Niemand minder dan oud-bewoner Dilano keert in het geheim terug in het huis om zijn maatje Jimmy te verrassen. “Ik heb je zo gemist”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer