Job-alert: Student Kick-Off zoekt organisatietalent

Karen Luiken-09 december 2022 om 07:30

Op zoek naar een job? We hebben een aantal toffe vacatures voor je gevonden. Ideaal voor studenten die niet alleen een bak ervaring op willen doen, maar zich tegelijkertijd ook bezig willen houden met feesten. De organisatie van Student Kick-Off zoekt nieuw personeel!

De gehele organisatie van Student Kick-Off wordt ieder jaar vernieuwd. Dat betekent dat er voor elke student een functie bestaat en dat er momenteel veel verschillende opties zijn. Of je je nu bezig wilt houden met de productie, financiën, drank, opbouw, PR of IT: er is voor ieder wat wils.

Bij de ene functie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van teambuildings, bij de andere voor het verzorgen van eten en drinken. Weer een andere functie geeft je de mogelijkheid om je ervaring op het gebied van veiligheid en mobiliteit op te bouwen.

Benieuwd naar alle opties? Klik (en solliciteer) dan hier!

Mumford & Sons vervangt Stromae tijdens Rock Werchter

Karen Luiken-05 juni 2023 om 16:18

Rock Werchter heeft een vervanger gevonden voor Stromae. Het plekje dat de zanger achterliet omdat hij met gezondheidsproblemen kampt, wordt opgevuld door Mumford & Sons. Dat maakt het festival bekend via social media.

“Het was bijna onmogelijk om de plek op te vullen die Stromae achterliet, maar Mumford & Sons heeft onze uitnodiging geaccepteerd”, aldus de organisatie van Rock Werchter. “We vinden het geweldig dat we ze opnieuw welkom mogen heten nadat ze hier in 2019 ook al waren. Dit wordt de eerste Europese show van de band in drie jaar tijd.”

Stromae maakte vorige maand bekend dat hij al zijn optredens moest cancelen vanwege gezondheidsproblemen. “Ik hoopte dat ik snel beter zou worden zodat ik mijn tour op kon pakken en mijn fans weer kon ontmoeten, maar helaas moet ik accepteren dat de genezing langer duurt dan verwacht”, aldus Stromae. “Ik vind het verschrikkelijk dat ik de rest van mijn tour moet cancelen. Deze beslissing was niet gemakkelijk, maar wel nodig om beter te kunnen worden.”

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

Ontdek meer