Kijk hier naar de nieuwste beelden van #LikeMe

Karen Luiken-07 december 2022 om 18:19

De vierde reeks wordt helaas de laatste reeks van de populaire Ketnet-serie #LikeMe. Slechte zaak natuurlijk, maar gelukkig is het avontuur nog niet voorbij. Het nieuwe seizoen staat voor de deur en de eerste beelden daarvan zijn zojuist verschenen!

In het vierde seizoen is het laatste jaar in het SAS aangebroken voor de vrienden van #LikeMe. Hoe het leven van Caro en al haar vrienden er zal uitzien eens ze zijn afgestudeerd blijft een raadsel. Maar dat ze van hun laatste jaar aan hun geliefde school in Antwerpen er eentje zullen maken om nooit meer te vergeten, dat staat vast.

"De afgelopen jaren met #LikeMe waren er enkele om nooit meer te vergeten", aldus de cast. "Net als wij zelf, zijn ook onze personages doorheen de afgelopen seizoenen bijzonder gegroeid. Zo hard zelfs dat het ook voor hen tijd wordt om hun vleugels uit te slaan. Het vierde seizoen laat zien hoe onze personages hun laatste jaar doorbrengen op het SAS maar onze fans moeten niet treuren. Hoewel de reeks op haar einde loopt zijn we blij om aan te kondigen dat #LikeMe niet stopt. Zo hebben we in april nog onze shows in het Sportpaleis en ook tijdens de zomer ga je ons zeker nog aan het werk zien. Er zijn ook nog heel wat leuke plannen waar we nu nog niets over kunnen vertellen!"

De vierde reeks gaat vanaf 11 januari van start, maar diehard fans kunnen de eerste afleveringen op 6, 7 en 8 januari al bekijken tijdens een avant-première in verschillende Kinepolis-vestigingen. De volledige cast zal daarbij aanwezig zijn. Op 6 januari kun je terecht in Kortrijk en Oostende, op 7 januari in Gent en Antwerpen en op 8 januari in Leuven en Hasselt.

Zien: mamabezoek voor kandidaten in 'De Mol'

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:18

Nog voordat de kandidaten uit het huidige seizoen van ‘De Mol’ op reis vertrokken voor het grote avontuur, kregen ze te horen dat hun mama’s op bezoek zullen komen in Sicilië. Hoe ze daarop reageerden? “Oh nee, daar ga je mee afzien”, klinkt het in onderstaande video.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

Ontdek meer