Locatie nieuwe seizoen ‘De Mol’ bekendgemaakt

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:38

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat wil dus ook zeggen dat er een nieuw seizoen van ‘De Mol’ op ons staat te wachten. En daar is nu groot nieuws over bekendgemaakt.

Via zijn sociale media maakte presentator Gilles De Coster zelf de locatie bekend van het gloednieuwe seizoen van ‘De Mol’. Hij en de nieuwe kandidaten zijn namelijk op avontuur geweest in de Amerikaanse staat Arizona. Dat kunnen we afleiden uit de mysterieuze video die online gedropt werd.

Helaas werd er nog met geen woord gesproken over de startdatum van het nieuwe seizoen.

Dus stay tuned voor updates!

Eerste beelden van derde seizoen 'Dertigers' gedeeld

Karen Luiken-22 oktober 2024 om 06:47

Het tweede seizoen van ‘Dertigers’ is amper afgelopen of er wordt al nieuws gedeeld over het vervolg. VRT heeft de eerste beelden gedeeld van het aankomende seizoen!

De opnames van het derde seizoen zijn inmiddels afgerond en VRT meldt dat we het eindresultaat ergens in 2025 op onze beeldbuis mogen verwachten. Maar omdat dat natuurlijk nog erg lang duurt, worden we nu alvast warm gemaakt met een aantal gloednieuwe setbeelden.

In het tweede seizoen zagen we hoe Laura hoorde dat Jonas misschien onvruchtbaar is en ze vervolgens steun zocht bij haar collega Klaas. Ruben probeerde Jonas los te laten, de relatie van Sami en Lies kwam onder druk te zijn en Marvin en Nele gingen uit elkaar na Marvins wilde nacht met Ada. In het derde seizoen ontdekken we hoe deze verhalen verder gaan.

1
2
1
2
3

Tik & Tok ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-19 oktober 2024 om 08:57

Een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ betekent ook een nieuwe ontmaskering. Dit keer waren het Tik en Tok die hun maskers af moesten zetten om hun ware gezicht te tonen.

Welke twee bekende Vlamingers zich in de pakken van Tik & Tok verstopten is niet langer een mysterie. De speurders dachten het al en bleken ook gelijk te hebben: het waren Joris Hessels en Dominique Van Malder.

“Het is een cadeau om dit met je beste vriend te mogen doen. Dit is iets om af te vinken op ons vriendschapslijstje”, aldus Dominique na de ontmaskering. “Dit zorgt ervoor dat je mekaar nog beter kent en er is altijd iemand die weet wat het is om hier nu in een kippenpak te staan”, vulde Joris aan.

In de voorgaande weken werden ook al Eikeltje, Boom, De Mike en Mister Withlove ontmaskerd.

Ontdek meer