Zo ziet een Big Mac er na drie maanden uit

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:15

Stel: je koopt een Big Mac bij de McDonald’s en legt die naast een Big Mac die je drie maanden geleden kocht. Hoe groot zijn de verschillen dan? Een TikTokker nam de proef op de som en maakte er een video van.

Eerst opent de man het doosje van zijn verse Big Mac. Hij ontdekt twee burgers, een klein beetje saus, heel weinig sla en nog veel minder ui. Ook zit er slechts één plakje cheddar op in plaats van de beloofde twee plakjes.

Dan door naar de andere burger, die drie maanden oud is. Hoe is het daarmee gesteld? Op het eerste gezicht lijkt het er allemaal prima uit te zien. Er zit geen schommel op, de boel is niet rot. Zelfs de sla is nog redelijk intact. Geloof het of niet, maar eigenlijk is het enige grote minpunt de burger. Die is zo hart als steen. “Je stopt deze shit in je eigen maag en in die van je kind”, zegt de TikTokker in het filmpje.

Must-try voor foodies: Freezecakes

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 13:21

Als je dacht dat je alles al had geproefd als het om desserts gaat, dan heb je het mis! Maak kennis met Freezecakes. Dit is geen ijs, maar wel de eerste schepbare diepvries cheesecake ter wereld. Geloof ons, deze heerlijke snack in een potje wil je proeven.

Freezecakes zijn geen traditionele cheesecakes. Ze combineren de romigheid van cheesecake met intense sauzen en verrassende decoraties. Ze komen in drie heerlijke smaken: Lemon & Raspberry, Butterscotch & Caramel en Double Chocolate, verpakt in handige potjes van 350 gram. Geen gedoe met taartpunten: je schept gewoon je eigen portie uit het potje. (Of je knalt gewoon alles in één keer naar binnen!)

Ze blijven tot wel 12 maanden in de diepvries houdbaar. Dat betekent dat je altijd een heerlijke frozen cheesecake binnen handbereik hebt. Handig voor die late-night cravings. Het enige wat je hoeft te doen, is de Freezecake 5 à 10 minuten voordat je hem wilt eten uit de vriezer halen, en voila!

Het idee komt van Joe Moruzzi, een creatieve duizendpoot en cheesecake-specialist. Wat begon als handgemaakte ‘frozen cheesecaketubs’ op zijn website, is inmiddels een echte hit in de Engelse retail. En dankzij een samenwerking met Mademoiselle Desserts zijn deze goodies nu ook verkrijgbaar voor de Vlaamse foodies.

Je kan de Freezecakes kopen bij Colruyt voor €4,99. Zeker het proberen waard!

Man heeft drie penissen maar weet daar niets van

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 08:57- Foto:

Deon Black via Unsplash

Als je drie penissen hebt, dan ben je daar waarschijnlijk van op de hoogte. Toch? Dat is wat je zou denken, maar een 78-jarige man uit Groot-Brittannië wist er zijn hele leven niets vanaf. Zijn drie geslachtsdelen werden pas ontdekt toen hij al dood was.

De 78-jarige man had zijn lichaam aan de wetenschap gedoneerd. Na zijn overlijden mochten studenten van de University of Birmingham Medical School zijn lichaam onderzoeken en daar is een bijzondere ontdekking uit voortgekomen. Ze kwamen erachter dat de man de uiterst zeldzame geboorteafwijking triphallia had, wat in feite ‘driedubbele penis’ betekent. Oftewel: hij had drie geslachtsdelen. De afwijking is slechts één keer eerder vastgelegd.

Of de man van zijn drie pennissen heeft kunnen genieten, betwijfelen we. Volgens Ladbible wordt er aangenomen dat de man zijn hele leven heeft doorgebracht zonder te weten dat hij rondliep met drie geslachtsdelen.

Ontdek meer