Deze K3-zangeres doet mee aan 'De Slimste Mens'

Karen Luiken-07 september 2021 om 10:25

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’ gaat een leuke worden. Nadat eerder bekend werd dat Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Sandra Bekkari mee zullen doen aan het programma, blijkt nu dat ook K3-zangeres Klaasje Meijer een plekje in de show heeft weten te bemachtigen.

De komende maanden zullen alles behalve rustig worden voor Klaasje. Want terwijl ze druk bezig is met het nemen van afscheid van K3 en de shows die daarmee gepaard gaan, zal ze ook keihard moeten blokken. De zangeres is namelijk uitgekozen om mee te doen aan ‘De Slimste Mens’.

Het nieuws, dat bekend werd gemaakt via Instagram, is geen grote verrassing. Vorig jaar beloofde Klaasje in de ‘Cooke & Verhulst Show’ namelijk al dat ze ooit aan het programma deel zou nemen. En dat terwijl ze eigenlijk helemaal niet van quizzen houdt. “Ik moet me nog voorbereiden, tussen mijn afscheidsshows met K3 in Nederland door”, vertelt ze in een gesprek met Story.

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Kürt en Ruben worden vervangen in nieuwe 'LEGO Masters'

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 16:49

Groot nieuws uit het Vlaamse-Nederlandse tv-landschap want het populaire programma ‘LEGO Masters’ krijgt twee nieuwe hosts!

Zowel onze Kürt Rogiers als de Nederlandse Ruben Nicolai worden in het nieuwe seizoen vervangen door twee nieuwe gezichten. Dat werd zopas bekendgemaakt aan de Vlaamse en Nederlandse pers.

Ruben zal vervangen worden door de Nederlandse presentator Jamai Loman. Hij zal langs onze Vlaamse kant versterking krijgen van niemand minder dan Andy Peelman.

Het nieuwe seizoen zal dit najaar nog te zien zijn bij VTM.

Ontdek meer