Deze K3-zangeres doet mee aan 'De Slimste Mens'

Karen Luiken-07 september 2021 om 10:25

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens’ gaat een leuke worden. Nadat eerder bekend werd dat Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Sandra Bekkari mee zullen doen aan het programma, blijkt nu dat ook K3-zangeres Klaasje Meijer een plekje in de show heeft weten te bemachtigen.

De komende maanden zullen alles behalve rustig worden voor Klaasje. Want terwijl ze druk bezig is met het nemen van afscheid van K3 en de shows die daarmee gepaard gaan, zal ze ook keihard moeten blokken. De zangeres is namelijk uitgekozen om mee te doen aan ‘De Slimste Mens’.

Het nieuws, dat bekend werd gemaakt via Instagram, is geen grote verrassing. Vorig jaar beloofde Klaasje in de ‘Cooke & Verhulst Show’ namelijk al dat ze ooit aan het programma deel zou nemen. En dat terwijl ze eigenlijk helemaal niet van quizzen houdt. “Ik moet me nog voorbereiden, tussen mijn afscheidsshows met K3 in Nederland door”, vertelt ze in een gesprek met Story.

Zien: Jonatan trots op tango met zijn papa

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 21:02

De 21-jarige TikTokker Jonatan Medart trok afgelopen zaterdag zijn stoutste dansschoentjes aan want hij en Bjork dansten de tango. Maar aangezien het de 'Family & Friend'-aflevering was van 'Dancing With The Stars', haalde Medart er voor de gelegenheid zijn vader bij. En die lijkt als twee druppels water op zijn zoon.

Op instagram postte Jonatan zopas een bericht waarin hij zegt trots te zijn op zijn vader: "WAUW! 🤩 WAT BEN IK TROTS OP MIJN PAPA 😘❤️ HIJ IS TOCH ZO EEN LIEVERD 🥰 Op naar de volgende @bjorkgunnarsdottir 😈" staat er te lezen in de caption.

Check de volledige dans onder het instagrambericht:

Dit is de tweede afvaller van 'Big Brother'

Karen Luiken-16 januari 2022 om 16:21

De ‘Big Brother’-kandidaten hebben afscheid moeten nemen van Kitty. De Amsterdamse deelneemster die bekendstond om haar roze huispak, gesnurk en kookkunsten, is door de kijkers naar huis gestuurd.

Afgelopen week stond voor de deelnemers in het teken van ‘Survival Week’. Iedere dag werden er spelletjes gespeeld waar immuniteit mee gewonnen kon worden. Peter en Kitty waren de enige twee die de winst nooit wisten te pakken en bleven daarom over als genomineerden. De kijkers thuis hebben Peter vervolgens de meeste stemmen gegeven, waardoor Kitty haar koffers moest pakken.

“Wat ben ik een stom varken geweest”, was de reactie van Kitty. Zij kreeg eerder deze week de kans om immuniteit te kopen, maar besloot daar geen gebruik van te maken. Achteraf gezien heeft ze daar veel spijt van.

Ontdek meer