Mysterieuze dochter van Vanessa maakt haar intrede in 'Familie'

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:39

De cast van ‘Familie’ krijgt er een nieuw lid bij. Cyra Gwynth kruipt vanaf vandaag in de huid van Yoko, de mysterieuze dochter van Vanessa.

Wie is het geheime kind van Vanessa? Die vraag hebben kijkers zich in de afgelopen dagen meerdere keren gesteld. Vanavond krijgen ze eindelijk antwoord. Vanessa’s partner Mathias komt namelijk oog in oog te staan met Yoko, het meisje dat de dochter van Vanessa blijkt te zijn. Ze werd 26 jaar geleden afgestaan voor adoptie en is sindsdien in verschillende pleeggezinnen terechtgekomen. Toen ze elf was, belandde ze in een instelling.

“Doordat Yoko al van jongs af aan vooral op zichzelf is aangewezen, staat ze op haar eigen benen”, licht actrice Cyra Gwynth een tipje van de sluier. “Ze is assertief, gedraagt zich stoer en komt op voor zichzelf. Door de vele tegenslagen in haar leven hecht ze zich niet makkelijk, gedraagt ze zich soms provocerend en kan ze grof uit de hoek komen. Maar achter dat masker gaat ook breekbaarheid schuil. Wie moeite doet om door haar muur te breken, krijgt een andere Yoko te zien.”

Ashley haalt 20.000 euro uit groepspot 'Big Brother'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 15:07

Ashley heeft er veel voor over om de halve finale van ‘Big Brother’ te bereiken. Heel veel zelfs. De blondine heeft maar liefst 20.000 uit de groepspot gehaald om zichzelf te redden. En daar is natuurlijk niet iedereen blij mee... “Dit is een enorm lage actie”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Megan Desaever doet mee aan nieuw seizoen 'Ex On The Beach'

Karen Luiken-28 maart 2024 om 09:53

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een seizoen vol met oud-deelnemers. We wisten al dat de originele cast bestaat uit Ayleen, Eilias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour. Maar nu is ook bekendgemaakt wie de eerste ex zal zijn: Megan Desaever!

Megan is geen onbekende in het realitywereldje. De blondine verwierf bekendheid door haar deelname in ‘Temptation Island’ en was ook te zien in het meest recente seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Ze verliet het programma echter vroegtijdig voor de liefde, maar daar heeft ze nu spijt van. Ze had namelijk graag voor meer drama willen zorgen, iets waar ze nu opnieuw werk van gaat maken. “Ik weet dat als ik meedoe, het een topseizoen wordt”, zegt ze.

Het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gaat op zondag 7 april om 22.00 uur van start op MTV. Twee dagen later is de aflevering via Streamz te zien.

Ontdek meer