MrBeast is allergrootste YouTuber

Karen Luiken-17 november 2022 om 07:33

De Amerikaanse MrBeast mag zich vanaf nu de grootste YouTuber ter wereld noemen. Hij is momenteel de videomaker met de meeste abonnees en slaat daarmee de Zweedse videomaker PewDiePie van zijn troon.

Negen jaar lang stond PewDiePie op de nummer 1-positie van YouTuber met de meeste abonnees. Hij ontving de titel in augustus 2013 en wist ‘m lange tijd vast te houden. In 2019 bereikte hij het magische getal van 100 miljoen abonnees.

Maar nu is hij ingehaald. En wel door MrBeast, die in het echte leven Jimmy Donaldson heet. Hij telt momenteel zo'n 112 miljoen abonnees op zijn hoofdkanaal, net iets meer dan de ruim 111 miljoen die PewDiePie telt.

Zien: Koreaanse zanggroep gaat viraal met 'Coco'

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 17:12

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke en hartverwarmende content tegen. Zo ook de YouTube-video van een zanggroep die een cover brengt van de bekende Disneyfilm 'Coco'.

De Zuid-Koreaanse acapellagroep MayTree is al even actief op YouTube en dropt regelmatig acapella-covers van de meest bekende songs. Afgelopen Halloween deden ze dat ook met de muziek van de animatiefilm 'Coco' en nu gaat die viraal!

Hoewel de video dus al meer dan 3 maanden oud is, is hij nu vooral de ronde aan het gaan op sociale media. En terecht, want hij is de moeite waard!

Check de leuke en swingende video hier:

YouTuber Keenan Cahill (27) overleden

Karen Luiken-31 december 2022 om 07:57

Keenan Cahill is op 27-jarige leeftijd overleden. Hij werd bekend door zijn YouTube-kanaal waar hij voornamelijk lypsynchronisatievideo’s op deelde.

De muzikant wiens video’s miljoenen streams kregen, stierf volgens CNN donderdag in een ziekenhuis in Chicago. Hij leed aan het Maroteaux-Lamy-syndroom, een aandoening die ervoor zorgt dat organen onder andere groter worden. Eerder deze maand zou er nog een openhartoperatie gepland staan.

De familie van Keenan is een inzamelingsactie gestart om de medische en begrafeniskosten van de YouTuber te kunnen betalen. “Er deden zich complicaties voor die hij niet kon overwinnen”, zo klinkt het op de website.

Ontdek meer