Regering wil verbod op bier met sterke drank bij -18-jarigen

Dieter Blarinckx-13 november 2022 om 07:47

Wie al eens graag een Desperados drinkt op een zonnig terras of op een fuif, zal dat misschien niet meer kunnen in de toekomst. De Belgische regering wil immers een verbod op versterkte bieren en wijnen als je jonger bent dan 18 jaar.

In België mag je bier en wijn drinken vanaf 16, maar die regels worden nu verscherpt. Ze gaan nu een extra regel toevoegen voor bieren en wijnen die zijn versterkt met sterke drank. Denk bijvoorbeeld aan het populair biertje Desperados (want daar zit ook tequila in). Sterke bieren, bijvoorbeeld Kasteelbier Rouge, zal je wel nog mogen drinken. In het alcoholplan staan ook strengere regels voor reclame van alcohol. Zo'n reclame zal verboden worden tijdens reclameblokken van televisieprogramma's voor jongeren.

Deze nieuwe wetgeving is nog niet officieel goedgekeurd en van kracht, maar volgens het kabinet van Volksgezondheid zullen ze er wel zeker komen.

Dropt Nutella binnenkort een witte variant?

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 21:02

Het is sowieso één van de meest geliefde zoetigheden ter wereld: de smeuïge hazelnootpasta Nutella. Maar nu is er online veel te doen rond een nieuwe witte variant van de heerlijke smeerpasta. Dropt Nutella binnenkort de langverwachte witte variatie?

De goddelijke Nutella-smeerpasta is geliefd bij zowel jong als oud en geef nu toe, is er iets lekkerder dan een warme pannenkoek met zachte en bijna smeltende Nutella? I don’t think so!

Maar ben je klaar om te watertanden? Want online is er nu een witte variant van de zoete smeerpasta opgedoken en de zoetebekjes gaan door het dak!

Maar helaas, don’t get your hopes up, want het is inmiddels al bevestigd dat de circulerende witte smeerpasta niet écht van Nutella komt. Maar hey, wie weet heeft het Nutella-team de hele online commotie wel gevolgd en droppen ze binnenkort hun eigen witte variant? Wij hopen alvast van wel!

Bizar: deze man eet iedere dag rauwe testikels

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:10

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest bizarre en spraakmakende verhalen tegen. Zo ook dat van de Amerikaan Pauly Long die op sociale media bekendstaat als “The Testicle King”. En ja hoor, hij heet iedere dag rauwe testikels!

De 31-jarige “Testicle King” heeft bijna 1 miljoen volgers op insta en zweert bij rauwe ballen. Naar eigen zeggen zijn de rauwe testikels zijn favoriete snack en zorgen ze voor een killer body.

"Mensen noemen me altijd Dahmer, als verwijzing naar Jeffery Dahmer en de Netflix-show die vorig jaar over hem uitkwam, omdat ik dierlijke en rauwe organen eet. Ze zeggen dat ik eraan zal sterven of vragen zich af waarom ik nog niet ziek geworden ben en zelfs nog leef!”, klinkt het bij Pauly aan het Amerikaanse Lad Bible.

"De beste comments die ik krijg komen van mensen die me steunen en me vertellen hoe graag ze naar mijn content op sociale media kijken. Ze vertellen me hoeveel ik hen dagelijks inspireer om gezonder te leven, goed te eten en vooral om nieuwe dingen te proberen”, gaat hij verder.

Wel kunnen we één ding alvast met zekerheid concluderen: Pauly heeft wel degelijk ballen!

Check enkele video’s van hem en zijn ballen hieronder:

Ontdek meer