Dit zijn de kandidaten van reboot 'Fear Factor'

Dieter Blarinckx-11 november 2022 om 09:21

Vanaf 15 november kan jij bij Play4 en via GoPlay kijken naar de reboot van 'Fear Factor', dit keer gepresenteerd door komiek Alex Agnew. En de zender maakte zopas de kandidaten bekend!

Naast heel wat nog onbekende gezichten, zullen ook vier duo's uit bekend Vlaanderen hun angsten onder ogen zien in deze nieuwe reboot van het populaire programma

Zo zullen we o.a. Nora Dari samen zien strijden met haar collega uit 'De Verraders' Jamie-Lee Six voor de Kitsch Beker. Dominique Persoone vormt een duo met Tanja Dexters. Conner Rousseau gaat de uitdagingen aan met ex-K3’tje Klaasje Meijer en ook Average Rob en Arno The Kid zullen tot het uiterste gaan.

'Fear Factor' zal vanaf 15 november te zien zijn bij Play4 of online via GoPlay.

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-10 april 2024 om 14:20

Na ruim drie maanden met uitdagingen, geheime opdrachten, liveshows, ruzies en emoties zijn er nog drie finalisten over in ‘Big Brother’. Wie behaalt de overwinning en gaat er met de pot van (momenteel) 56.366 vandoor? De kanshebbers zijn bekend.

In de afgelopen paar dagen zijn er maar liefst drie mensen naar huis gestuurd. Het begon zaterdag met Tom, die tijdens de liveshow zijn koffers moest pakken. Twee dagen later was het de beurt aan Ashley en ook vandaag heeft iemand afscheid moeten nemen van zijn medebewoners.

Fans kregen gisteren de kans om te stemmen op hun favoriet, waarbij ze de keuze hadden tussen Jimmy, Ashley, Glenn en Randy. Jimmy kreeg de minste stemmen en is daarom naar huis gestuurd.

De strijd gaat nu nog tussen Alice, Randy en Glenn. Wie van hen de grote winnaar wordt? Dat zal aanstaande zaterdag duidelijk worden tijdens de grote finale.

Ex-bewoner Dilano keert in geheim terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-09 april 2024 om 13:27

De finaleweek in ‘Big Brother’ brengt heel wat verrassingen met zich mee. Moesten de bewoners gisteren nog afscheid nemen van Ashley, is het vandaag tijd voor een verrassingsbezoek. Niemand minder dan oud-bewoner Dilano keert in het geheim terug in het huis om zijn maatje Jimmy te verrassen. “Ik heb je zo gemist”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer