Dit zijn de kandidaten van reboot 'Fear Factor'

Dieter Blarinckx-11 november 2022 om 09:21

Vanaf 15 november kan jij bij Play4 en via GoPlay kijken naar de reboot van 'Fear Factor', dit keer gepresenteerd door komiek Alex Agnew. En de zender maakte zopas de kandidaten bekend!

Naast heel wat nog onbekende gezichten, zullen ook vier duo's uit bekend Vlaanderen hun angsten onder ogen zien in deze nieuwe reboot van het populaire programma

Zo zullen we o.a. Nora Dari samen zien strijden met haar collega uit 'De Verraders' Jamie-Lee Six voor de Kitsch Beker. Dominique Persoone vormt een duo met Tanja Dexters. Conner Rousseau gaat de uitdagingen aan met ex-K3’tje Klaasje Meijer en ook Average Rob en Arno The Kid zullen tot het uiterste gaan.

'Fear Factor' zal vanaf 15 november te zien zijn bij Play4 of online via GoPlay.

Docu over André Hazes te zien bij VTM

Karen Luiken-22 mei 2023 om 13:53

De spraakmakende documentaire over André Hazes komt binnenkort naar de Belgische beeldbuis. VTM zendt op dinsdag 23 mei ‘Crossroads’ uit, een reeks waarin de Nederlandse ‘Leef’-zanger een kant van zichzelf toont die fans nooit eerder hebben gezien.

André werd voor de documentaire twee jaar lang gevolgd terwijl hij door de moeilijkste periode van zijn leven ging. Hij vertelt over zijn burn-out, liefdesperikelen, het leven in de schaduw van zijn vader en zijn gevecht tegen verslavingen. Verschillende vrienden en familieleden, zoals moeder Rachel, partner Monique Westenberg en neef Djarno Hofland, komen ook aan het woord.

“Het resultaat is een heel eerlijk, intiem en uniek document geworden waarbij de kijker André te zien krijgen zoals ze hem nog nooit zagen”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.

De eerste aflevering wordt op 23 mei uitgezonden, daarna volgt er een aantal dinsdagen lang iedere week een nieuwe aflevering op VTM 2 en VTM GO+.

Allerlaatste '#LikeMe'-concert aangekondigd

Dieter Blarinckx-22 mei 2023 om 06:30

Hoewel de laatste aflevering van de populaire en muzikale jeugdreeks '#LikeMe' al enkele weken geleden te zien was, heeft de cast nu toch nog één grote verrassing: een allerlaatste concert in het Sportpaleis!

Op 13 januari 2024 palmt de bekende en enthousiaste cast van '#LikeMe' een allerlaatste keer het Sportpaleis in Antwerpen in. '#LikeMe The Final Concert' vindt dan exact 5 jaar na de eerste aflevering op Ketnet plaats. Na vier fantastische seizoenen, meer dan twee honderd optredens doorheen Vlaanderen en tien uitverkochte Arena-concerten, komt het dus op 13 januari definiteif aan een einde.

Tickets en meer info kan je vinden op ketnetvoorouders.be. De prijzen variëren tussen de 21 en 42 euro.

Ontdek meer