Disneyland Paris op zoek naar Nederlandstalige werkkrachten

Dieter Blarinckx-10 november 2022 om 08:09

Heb jij altijd al eens willen werken (en wonen) in the happiest place on earth? Ben je bovendien op zoek naar een job en een zotte Disney-fan? Dan is dit misschien wel jouw droomjob!

Disneyland Paris gaat nu namelijk op zoek naar Nederlandstalige werkkrachten voor hun parken en hotels. Zo houden ze binnenkort een groots rekruteringsevent in Amsterdam. En jij kan je daar nu voor inschrijven!

"Kom en ontmoet onze recruiters bij Amsterdam op 24 november en om onze teams van Disneyland Paris te versterken in toerisme, horeca en de verkoop! Dit evenement is bedoeld om talent te vinden voor verschillende functies in onze parken, hotels en Disney Village. Wij bieden contracten aan van bepaalde duur van 35 uur van 2 tot 8 maanden, tussen februari en september 2023 (waarvan juli en augustus inclusief) of voor onbepaalde duur", klinkt het in de vacature.

"Of dit nu je eerste baan is of je op zoek bent naar een nieuwe professionele ervaring bij Disneyland Paris, je motivatie en enthousiasme zijn het belangrijkst voor onze functies', gaan ze verder.

Zo zijn ze o.a. op zoek naar klantenservice medewerkers, mensen voor in de horeca, catering, receptie,...

Meer info kan je hier vinden.

Good luck!

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer