Disneyland Paris op zoek naar Nederlandstalige werkkrachten

Dieter Blarinckx-10 november 2022 om 08:09

Heb jij altijd al eens willen werken (en wonen) in the happiest place on earth? Ben je bovendien op zoek naar een job en een zotte Disney-fan? Dan is dit misschien wel jouw droomjob!

Disneyland Paris gaat nu namelijk op zoek naar Nederlandstalige werkkrachten voor hun parken en hotels. Zo houden ze binnenkort een groots rekruteringsevent in Amsterdam. En jij kan je daar nu voor inschrijven!

"Kom en ontmoet onze recruiters bij Amsterdam op 24 november en om onze teams van Disneyland Paris te versterken in toerisme, horeca en de verkoop! Dit evenement is bedoeld om talent te vinden voor verschillende functies in onze parken, hotels en Disney Village. Wij bieden contracten aan van bepaalde duur van 35 uur van 2 tot 8 maanden, tussen februari en september 2023 (waarvan juli en augustus inclusief) of voor onbepaalde duur", klinkt het in de vacature.

"Of dit nu je eerste baan is of je op zoek bent naar een nieuwe professionele ervaring bij Disneyland Paris, je motivatie en enthousiasme zijn het belangrijkst voor onze functies', gaan ze verder.

Zo zijn ze o.a. op zoek naar klantenservice medewerkers, mensen voor in de horeca, catering, receptie,...

Meer info kan je hier vinden.

Good luck!

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer