'De Kotmadam' is terug!

Dieter Blarinckx-10 november 2022 om 07:49- Foto:

DPG Media

Eén van de meest iconische en geliefde VTM-programma’s maakt (eindelijk) een comeback. ‘De Kotmadam’ komt vanaf 20 november immers met nieuwe afleveringen!

Hoewel de afleveringen van het nieuwe seizoen al in 2020 geshoot werden, komen ze nu pas vanaf 2022 terug op tv. Het zullen ook meteen de laatste afleveringen zijn van de populaire komische reeks.

Vaste waarden Katrien Devos (Jeanne) en Mark Verstraete (Jef) kruipen opnieuw in de huid van de kotbazen. Ook studenten Katja (Anouck Luyten), Martha (Helle Vanderheyden), Victor (Frederik Huys) en nieuwkomer Simon (Arno Moens) zijn van de partij.

Afspraak dus op 20 november bij VTM!

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Emoties laaien hoog op in 'Big Brother'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 16:42

Als je in een huis met allerlei verschillende mensen zit, kan er niet met iedereen een klik zijn. Dat is ook het geval in de ‘Big Brother’-villa. Lindsey en Ilse raken in een discussie en barsten vervolgens allebei in tranen uit. “Ik had al een kutdag.” Sneak preview!

Ontdek meer