Nieuw seizoen 'Code van Coppens' op komst

Dieter Blarinckx-08 november 2022 om 17:11

Goed nieuws voor de fans van het VTM-programma 'Code van Coppens' want er komt een gloednieuw seizoen. Dat leuke nieuws werd bekendgemaakt door VTM.

Vanaf zondag 20 november zijn broers Stef en Matthias terug met een gloednieuw seizoen van hun succesvolle programma 'Code van Coppens'. In dat programma droppen ze BV’s in hun uitdagende en verrassende escaperooms.

Deelnemers van het nieuwe seizoen zijn o.a. Pommelien Thijs, Francisco Schuster, Metejoor en Olivia Trappeniers.

Ook in dit seizoen komen er nieuwe themakamers. Zo komen in het nieuwe seizoen een tienerkamer, frituur, kinderboerderij én een visserij aan bod. Maar als we VTM mogen geloven hebben de broers nog méér in petto!

Afspraak voor ‘Code van Coppens’, vanaf zondag 20 november te bekijken om 20.35 uur bij VTM.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Emoties laaien hoog op in 'Big Brother'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 16:42

Als je in een huis met allerlei verschillende mensen zit, kan er niet met iedereen een klik zijn. Dat is ook het geval in de ‘Big Brother’-villa. Lindsey en Ilse raken in een discussie en barsten vervolgens allebei in tranen uit. “Ik had al een kutdag.” Sneak preview!

Ontdek meer