Acid maakt OnlyFans aan voor het goede doel

Dieter Blarinckx-06 november 2022 om 09:34

De Vlaamse YouTuber Acid gaat in december een maandje actief zijn op OnlyFans. En dat is 100% voor het goede doel. Zo schenkt hij alle opbrengsten aan stichtingen tegen teelbal- en prostaatkanker.

Als de populaire content creator tegen 31 december de 500k abonnees haalt op zijn Acid 2-account, dan gaat hij in januari een OnlyFans aanmaken waarbij hij iedere dag een sexy pic zal posten. Aan het einde van de maand zal hij de opbrengst schenken aan een organisatie die zicht inzet tegen teelbal- en prostaatkanker.

Wel maakt hij heel duidelijk dat hij nooit een frontale naaktfoto zal posten. Hij gaat eerder sexy teasende content maken, die eerst zal approved worden door zijn matties.

Check zijn video hier:

Zien: Koreaanse zanggroep gaat viraal met 'Coco'

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 17:12

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke en hartverwarmende content tegen. Zo ook de YouTube-video van een zanggroep die een cover brengt van de bekende Disneyfilm 'Coco'.

De Zuid-Koreaanse acapellagroep MayTree is al even actief op YouTube en dropt regelmatig acapella-covers van de meest bekende songs. Afgelopen Halloween deden ze dat ook met de muziek van de animatiefilm 'Coco' en nu gaat die viraal!

Hoewel de video dus al meer dan 3 maanden oud is, is hij nu vooral de ronde aan het gaan op sociale media. En terecht, want hij is de moeite waard!

Check de leuke en swingende video hier:

YouTuber Keenan Cahill (27) overleden

Karen Luiken-31 december 2022 om 07:57

Keenan Cahill is op 27-jarige leeftijd overleden. Hij werd bekend door zijn YouTube-kanaal waar hij voornamelijk lypsynchronisatievideo’s op deelde.

De muzikant wiens video’s miljoenen streams kregen, stierf volgens CNN donderdag in een ziekenhuis in Chicago. Hij leed aan het Maroteaux-Lamy-syndroom, een aandoening die ervoor zorgt dat organen onder andere groter worden. Eerder deze maand zou er nog een openhartoperatie gepland staan.

De familie van Keenan is een inzamelingsactie gestart om de medische en begrafeniskosten van de YouTuber te kunnen betalen. “Er deden zich complicaties voor die hij niet kon overwinnen”, zo klinkt het op de website.