HBO trekt stekker uit 'Westworld'

Dieter Blarinckx-05 november 2022 om 21:12

Triest nieuws voor de fans van de HBO-serie 'Westworld' want er werd zopas aangekondigd dat de serie na vier seizoenen stopt. Er komen dus geen nieuwe afleveringen meer.

Het vierde seizoen kwam enkele maanden geleden aan z'n einde met een cliffhanger voor seizoen vijf. Maar dat zullen we dus nooit zien. Zender en producer HBO heeft immers bekendgemaakt dat ze de stekker trekken uit de populaire serie.

”Gedurende vier seizoenen hebben Lisa en Jonah, de producers van 'Westworld', de kijkers meegenomen op een geestverruimend avontuur, waarbij telkens de grens werd verlegd. We zijn ongelofelijk dankbaar voor hun werk, alsmede de ontzettend getalenteerde cast, producenten en crew en alle partners bij Kilter Films, Bad Robot en Warner Bros. Television", klinkt het in het statement.

Check hieronder de trailer van het allereerste seizoen en stream alle afleveringen nu via Streamz.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Ontdek meer