Deze oude bekende keert terug in Grey's Anatomy

Karen Luiken-06 september 2021 om 12:51

De nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy hebben veel in petto voor kijkers die al vanaf de start van de serie fan zijn. Verschillende grote namen uit de show maken een comeback. Nadat eerder McDreamy, McSteamy, George O’Malley en Lexie Grey voorbij zijn gekomen, is het binnenkort de beurt aan Addison Montgomery.

Het is inmiddels veertien jaar geleden dat Kate Walsh, aka Addison Montgomery, in Grey’s Anatomy te zien was. De actrice nam in 2007 afscheid van de serie, maar maakt nu bekend dat ze opnieuw haar opwachting zal maken in het achttiende seizoen.

“Dokter Addison Montgomery komt terug naar Grey Sloan Memory Hospital”, zo laat de actrice weten in een filmpje op Twitter. “Ik ben zo blij dat ik weer thuis ben. Wacht maar tot je ziet wat er allemaal gaat gebeuren.”

'Totally Spies!' krijgt nieuwe afleveringen!

Nico De Greef-15 januari 2022 om 17:44

Acht jaar na de vermoedelijke laatste aflevering van de reeks, heeft 'Totally Spies!'-animator Thomas Astruc op sociale media aangekondigd dat een nieuw seizoen over het geliefde spionnentrio in de maak is.

De avonturen van het geheime spionnentrio Sam, Clover en Alex zijn nog lang niet afgelopen. Thomas Astruc, die als animator meewerkte aan de originele reeks, heeft op Twitter aangekondigd dat een nieuw seizoen van de razend populaire reeks in de maak is!

"Ik weet niet of dit al is geweten, maar ik heb net ontdekt dat er een nieuwe seizoen van Totally Spies in de maak is! Here we go! Here we gooooo!!"

Hoewel Astriuc zelf niet bij het nieuwe seizoen betrokken zal zijn, laat hij wel weten "zeer blij" te zijn dat de reeks een vervolg krijgt. "Totally Spies was een van de eerste Westere actie-komedieseries met meisjes in de hoofdrol. Het maakte de baan vrij voor velen na hen. Ik ben zo blij om ze terug te zien", aldus de animator.

'Totally Spies!' is een animatiereeks van Franse oorsprong die origineel werd uitgezonden tussen 2001 en 2014 in meer dan 150 landen waaronder België en Nederland. De reeks volgt de avonturen van de drie vrouwelijke studenten Sam, Clover en Alex die in het geheim super spionnen zijn bij de ultra geheime spionageorganisatie WOOHP.

In tegenstelling tot de meeste hedendaagse animatieseries zal het nieuwe seizoen geen 3D-animaties gebruiken, maar trouw blijven aan de 2D-tekenstijl van het origineel. De nieuwe afleveringen zullen gemaakt worden door het gloednieuwe Franse productiebedrijf Ollenom Studio in samenwerking met Zodiak Kids. Of het nieuwe seizoen een vervolg op de originele seizoenen zal zijn of een reboot, is momenteel nog onduidelijk. Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn is nog bekend.

Verschrikkelijk nieuws voor 'Big Brother'-deelneemster Kitty

Karen Luiken-15 januari 2022 om 07:59

Het ‘Big Brother’-avontuur van Kitty heeft een zwart randje gekregen. De deelneemster heeft gisteren te horen gekregen dat haar vader is overleden.

Het nieuws komt hard aan, maar is geen shock voor Kitty. Haar vader was al langere tijd ziek en de kans was groot dat hij zou komen te overlijden. Kitty heeft voor haar intrek in het ‘Big Brother’-huis dan ook al uitgebreid afscheid van hem genomen.

Ook heeft ze thuis besproken dat als dit zou gebeuren, ze niet zomaar het programma zou verlaten. “Als ik nu weer naar huis ga, gaat na de uitvaart iedereens leven door en zit ik alleen thuis”, aldus de Nederlandse. “Ik heb niet zo’n heel leuk leven achter de rug. ‘Big Brother’ is het eerste dat ik echt voor mezelf doe.”

De keuze is dus gemaakt: Kitty blijft in ‘Big Brother’. Ze heeft toestemming gekregen om met haar moeder te bellen.

Ontdek meer