Deze oude bekende keert terug in Grey's Anatomy

Karen Luiken-06 september 2021 om 12:51

De nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy hebben veel in petto voor kijkers die al vanaf de start van de serie fan zijn. Verschillende grote namen uit de show maken een comeback. Nadat eerder McDreamy, McSteamy, George O’Malley en Lexie Grey voorbij zijn gekomen, is het binnenkort de beurt aan Addison Montgomery.

Het is inmiddels veertien jaar geleden dat Kate Walsh, aka Addison Montgomery, in Grey’s Anatomy te zien was. De actrice nam in 2007 afscheid van de serie, maar maakt nu bekend dat ze opnieuw haar opwachting zal maken in het achttiende seizoen.

“Dokter Addison Montgomery komt terug naar Grey Sloan Memory Hospital”, zo laat de actrice weten in een filmpje op Twitter. “Ik ben zo blij dat ik weer thuis ben. Wacht maar tot je ziet wat er allemaal gaat gebeuren.”

Temptations Bert doet zijn verhaal over hét grote geheim

Karen Luiken-26 september 2021 om 11:32

De meest besproken deelnemers van ‘Temptation Island’? Daar is geen twijfel over mogelijk; dat zijn Bert en Delphine. Sinds laatstgenoemde onthulde dat haar vriend twee keer een prostituee heeft bezocht, raken fans maar niet uitgepraat over het koppel. Bert, die stug blijft volhouden dat hij enkel gemasseerd is, reageert nu op alle drama.

Het was niet de bedoeling dat dit geheim aan het licht zou komen. Zeker niet op televisie, waardoor duizenden kijkers nu mee kunnen genieten met de problemen van het koppel. Toch besloot Delphine het te vertellen en daar is Bert niet zo blij mee. “Ik vind het jammer dat de reactie van Delphine ‘ik moest verzwijgen van hem’ is”, vertelt de Temptation-kandidaat tegen LoveReality. “Als je iets samen beslist en belooft dat we niet met modder gaan gooien naar elkaar, of elkaar belachelijk zouden gaan maken.”

Bert is van mening dat hij zich niet meer hoeft te verantwoorden voor dingen die vijf jaar geleden zijn gebeurd. “Delphine had me dit vergeven en ik heb haar fouten ook vergeven. Tot slot snap ik nog altijd niet wat dit überhaupt met onze Temptation-deelname te maken had. Misschien als Delphine juiste beelden had gekregen op het eerste kampvuur, van hoe ik mij werkelijk voelde, was dit moddergevecht waarschijnlijk nooit gebeurd.”

Nieuw geheim zet Temptation-villa opnieuw op z'n kop

Karen Luiken-25 september 2021 om 07:44

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ is een pittige. Niet zozeer omdat er mensen vreemdgaan (nog niet), voornamelijk omdat de deelnemende koppels het een en ander te verzwijgen hebben. Nadat Delphine in een eerdere aflevering een groot geheim van Bert onthulde, is het nu Nico die iets moet opbiechten.

Wanneer Nico opnieuw voor Presley kiest bij een date, praten ze over Nico’s vriendinnetje Donna. En dan met name over de heftige manier waarop ze reageerde na zien van de eerste kampvuurbeelden. Nico denkt wel te weten waar die reactie vandaan komt; hij vermoedt dat het iets te maken heeft met het verleden. Maar wat?

Ontdek meer