Zien: dit zijn de nieuwe gezichten van ‘The Sky is the Limit’

Dieter Blarinckx-29 oktober 2022 om 08:33

De Vlaamse zender Play4 heeft de eersten beelden gedeeld van de nieuwe kandidaten die te zien zullen zijn in het gloednieuwe seizoen van ‘The Sky is the Limit’.

Het populaire programma werpt een exclusieve blik op de levens van succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien - en soms zelfs hoger.

Ze zijn ondertussen al toe aan het zesde seizoen, maar kunnen nog steeds rekenen op enkele vaste waardes:

“The Sky Is The Limit is terug! Peter Boeckx klopt deze keer aan bij enkele oude bekenden, maar er passeren ook een heleboel nieuwe gezichten de revue”, klinkt het bij hun officiële aankondiging.

Hier kan je alle gezichten leren kennen.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Tom geëmotioneerd door knuffel in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 februari 2024 om 12:48

Een nieuwe dag, betekent een nieuwe sneak preview van 'Big Brother'. Vanavond krijgen we een geëmotioneerde Tom te zien, die zijn tranen niet kan inhouden als hij voor de eerste keer dat hij zich in het huis bevindt, wordt herinnerd aan zijn zoontje. Als hij zijn geboorteknuffel in handen krijgt, houdt hij het niet droog.

Ontdek meer