Zien: dit zijn de nieuwe gezichten van ‘The Sky is the Limit’

Dieter Blarinckx-29 oktober 2022 om 08:33

De Vlaamse zender Play4 heeft de eersten beelden gedeeld van de nieuwe kandidaten die te zien zullen zijn in het gloednieuwe seizoen van ‘The Sky is the Limit’.

Het populaire programma werpt een exclusieve blik op de levens van succesvolle landgenoten voor wie de bomen tot in de hemel groeien - en soms zelfs hoger.

Ze zijn ondertussen al toe aan het zesde seizoen, maar kunnen nog steeds rekenen op enkele vaste waardes:

“The Sky Is The Limit is terug! Peter Boeckx klopt deze keer aan bij enkele oude bekenden, maar er passeren ook een heleboel nieuwe gezichten de revue”, klinkt het bij hun officiële aankondiging.

Hier kan je alle gezichten leren kennen.

Start nieuwe seizoen 'Milo' in bioscoop te zien

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:42

Dubbel goed nieuws voor fans van ‘Milo’. De telenovelle van VTM keert in september terug met een tweede seizoen. Eerst op het witte doek, daarna thuis op de beeldbuis.

Diehard fans van ‘Milo’ krijgen op zaterdag 31 augustus de kans om de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen in avant-première te bekijken bij Kinepolis Antwerpen. Goed nieuws? Er is meer! Want naast het publiek zal ook een groot deel van de cast aanwezig zijn om te kijken hoe het afloopt met Milo en Liam na de sabotage van Lou. Sterker nog: No Direction – bestaande uit Evelyne Chen, Héritier Tipo, Luka De Baets, Antje De Rop en Line De Dauw – zal een spetterend optreden weggeven.

Kaartjes voor de avant-première in Kinepolis Antwerpen zijn verkrijgbaar via deze link.

Giorgina vond deelname aan EOTB doodeng

Karen Luiken-10 juli 2024 om 07:55

Giorgina zorgde in het vorige seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ voor een primeur: ze was de eerste transvrouw die meedeed aan het programma. In een gesprek met NPO vertelt ze hoe spannend ze dat vond en welke reacties ze op haar deelname kreeg.

De realityster is vanwege allerlei pesterijen vroeg gestopt met school en leefde lange tijd als een kluizenaar. Maar daar besloot ze verandering in te brengen toen ze te horen kreeg dat ze mee mocht doen aan ‘Ex On The Beach’. “Het was de eerste keer dat ik me weer in het openbaar zou vertonen”, vertelt ze. “Ik had me voorbereid op het ergste. Ik was bang dat ik weer uitgescholden en in elkaar geslagen zou worden, zoals vroeger.”

Maar dat gebeurde gelukkig niet. Sterker nog: ze kreeg heel veel positieve reacties. “Mijn deelname was achteraf de gelukkigste periode van m’n leven”, vervolgt Giorgina. “Na mijn deelname voelde ik me vrij, ik accepteer mezelf. Ik wil niet meer een ‘echte’ vrouw zijn. Toen de cast bekend werd gemaakt, ging ik viraal. Ik heb gehuild, het was zó veel. Zelfs een week voor de opnames twijfelde ik nog. Maar ik ben positief gebleven en heb het laten gebeuren.”

Ontdek meer