Anne Hathaway ziet derde 'Princess Diaries' wel zitten

Karen Luiken-28 oktober 2022 om 06:33

Komt er dik twintig jaar na het verschijnen van de eerste ‘The Princess Diaries’ en achttien jaar na de tweede een nieuw vervolg? Wel als het aan Anna Hathaway ligt. De hoofdrolspeelster heeft in een gesprek met Entertainment Tonight laten weten ervoor open te staan.

De eerste ‘The Princess Diaries’ kwam in 2001 uit, de tweede in 2004. Tot grote teleurstelling van diehard fans hield de franchise er daarna mee op, maar daar zou nu dus zomaar eens verandering in kunnen komen. Anna Hathaway is klaar voor een comeback. Zeker als haar collega Julie Andrews ook weer aan zou haken.

“Ik sta er open voor”, aldus Anna Hathaway, die de rol van Mia Thermopolis vertolkte in de films. “Als er een manier is om Julie Andrews erbij te betrekken, denk ik dat het zou kunnen werken. We sturen haar terug naar wie ze was, zetten een groen scherm achter haar en laten het gewoon gebeuren.”

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

Ontdek meer