Wie deze hamburger opeet krijgt 2.000 euro

Dieter Blarinckx-27 oktober 2022 om 16:23- Foto:

Clinton State Diner

Heb jij constant honger? En heb je het gevoel dat je kan blijven eten? Ben je bovendien ook nog eens zot van burgers? Dan hebben wij dé ultieme challenge gevonden voor jou! Als jij (samen met vrienden) deze hamburger kan opeten, krijg je 2.000 euro!

Stel je voor: een cheeseburger van 50kg die jij en je vrienden zo snel mogelijk dienen op te eten. Komt het water je al in de mond? Dan overweeg je best eens een tripje naar New Jersey want daar kan je deelnemen aan deze zotte challenge.

De Clinton Station Diner looft zo’n 2.000 euro uit voor mensen die de burger volledig kunnen opeten in amper één uur. Lukt dat niet, dan betaal jij zelf 360 euro.

Lijkt dit jou net té veel? Dan heeft de Amerikaanse diner ook nog andere opties: de Mount Olympus burger van 23 kilo.

Hier heb je drie uur de tijd voor met maximaal 4 personen tegenover een beloning van ‘slechts’ 880 euro.

Hongerke? Meer info kan je hier vinden.

Overpoort krijgt een kroketmuur

Joyce Vander Auwera-28 februari 2024 om 16:45- Foto:

Instagram: @streetlife.wall

In Gent opent nu ook de Overpoort zijn eigen kroketmuur, waar je voor 3 euro een dampende vleeskroket kunt halen. Streetlife, gelegen naast de legendarische nachtclub Decadance, biedt naast klassieke frituursnacks ook streetfood gerechten aan, waaronder een eigen creatie: de vol-au-ventkroket op een eiland van puree in een zee van appelmoes.

De eigenaars, bekend van Decadance, zijn geïnspireerd door de Amsterdamse kroket-uit-de-muurzaken. Streetlife is vijf dagen per week geopend: maandag tot vrijdag, van 's middags tot in de vroege uurtjes, met vers bereide snacks en lokale ingrediënten.

Naast vleeskroketten zijn er ook vegetarische opties en panini's beschikbaar. De automaten zijn voorzien van een timer om de versheid te waarborgen en om het helemaal af te maken is er een klein nachtwinkeltje achteraan de zaak. De prijzen zullen de komende weken variëren, en er zal altijd personeel aanwezig zijn om de automaten bij te vullen en de bezoekers te helpen.

De zaak, volgens de eigenaars, vult een zwart gat in het Gentse aanbod en belooft een unieke ervaring. Streetlife opent de deuren vanavond om 19 uur. Smakelijk!

McDonald's krijgt Happy Meal voor volwassenen

Karen Luiken-26 februari 2024 om 13:39- Foto:

Photo by Meghan Hessler on Unsplash

Bestel jij ondanks je misschien te hoge leeftijd nog steeds het liefst een Happy Meal als je in de McDonald’s staat? Goed nieuws: de fastfoodketen komt met een speciale versie voor volwassenen.

De Happy Meal is al tientallen jaren een groot succes bij McDonald’s. De box wordt voornamelijk door kinderen besteld omdat-ie daar in eerste instantie ook voor is bedoeld. Maar nu komt er dus ook een speciale variant voor volwassenen.

Na de Verenigde Staten en Canada is nu ook Nederland aan de beurt. Daar wordt vanaf dinsdag 27 februari – tijdelijk – een box verkocht met een hoeveelheid voedsel die de maag van een volwassenen prima zou moeten vullen. Voor een bedrag van 12,50 euro krijgt men een Big Mac- of McNuggets-menu, inclusief een leuk speelgoedje.

De Happy Meal voor volwassenen is tot en met 25 maart beschikbaar in de Nederlandse McDonald’s-filialen.

Ontdek meer