Red Bull lanceert winterse smaak met granaatappel

Karen Luiken-24 oktober 2022 om 12:55

Geen zin in de winter? Red Bull maakt het aankomende seizoen een stukje draaglijker door een nieuw energiedrankje te lanceren. Het merk komt met een special Red Bull-edition met de verrassende smaak van granaatappel.

De traktatie bevat naast de smaak van granaatappel ook een vleugje kers, amandel en rode bessen. Precies de smaken waar je aan denkt als je aan de winter denkt.

Het drankje gaat gepaard met een dieprode verpakking en is makkelijk te herkennen tussen de al bestaande smaken in de Red Bull-familie: yellow (tropisch fruit), white (kokosnoot en blauwe bes), rood (watermeloen) en blauw (blauwe bes).

De nieuwe Red Bull Winter Edition is vanaf nu verkrijgbaar in heel België. Maar wacht niet te lang met proeven, want het drankje zal niet permanent in de winkels blijven liggen.

TikTokker deelt ‘juiste’ manier om Toblerone te eten!

Nezir Yikik-06 maart 2023 om 15:30- Foto:

Safwan CK via Unsplash

Sidney Rax is op TikTok vooral bekend om het delen van weetjes. Nu heeft hij zijn aandacht gericht op de beroemde Zwitserse chocolade.

In tegenstelling tot de meeste chocoladerepen, komt Toblerone in enorme driehoekige blokken. Lastig om daar een stuk van af te bijten, zonder dat je een stuk tand verliest.

In een recente video demonstreert Rax de ‘juiste’ manier om de Zwitserse chocolade te verorberen. Het zit hem vooral in de juiste knijptechniek met je handen. door de puntjes van twee driehoeken naar elkaar toe te knijpen, maak je ze zonder brute kracht los van elkaar.

Zelf eens proberen? Bekijk hieronder hoe het moet!

Yum: McDonald's lanceert nieuwe burgers én sausje

Karen Luiken-06 maart 2023 om 13:56

Kun jij niet wachten tot de zomer begint? Bij McDonald’s kun je alvast in de tropische sferen komen. Daar worden morgen twee nieuwe burgers én een nieuw sausje gelanceerd die je doen denken aan een zonnige reis.

McDonald’s heeft vanaf dinsdag een aantal nieuwe items op het menu staan, die allemaal gepaard gaan met de tropische Brasil saus. Dit is een zoete, gekruide saus met toetsen van tomaat, ananas en curry.

De traktatie is te vinden op twee nieuwe burgers, waar de Brasil Cheese er één van is. Deze bestaat uit een broodje met sesamzaadjes, een gegrilde rundsburger, cheddarkaas, augurk en gefrituurde uitjes. De tweede burger is de Brasil Chicken, voorzien van een broodje, knapperige kipfilet en ijsbergsalade.

Voor de échte fans, of gewoon voor wie eens iets anders wilt bij de frietjes dan de gebruikelijke sauzen, is de saus vanaf morgen ook los verkrijgbaar.

Ontdek meer