Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Klopjacht'

Karen Luiken-21 oktober 2022 om 06:26

Heb jij dit seizoen vol spanning gekeken naar de kandidaten van ‘Klopjacht’? En heb jij al die tijd gedacht: stond ik daar maar? Goed nieuws, je droom kan binnenkort uitkomen. Er wordt gezocht naar nieuwe deelnemers voor een volgend seizoen van de show!

In ‘Klopjacht’ heb je maar een doel: verdwijnen van de radar, in een land waar alles wat je doet sporen nalaat. Je moet het contact met je familie en vrienden verbreken en doet er alles aan om uit de handen te blijven van een team specialisten, bestaande uit de top van de Belgische opsporingsdiensten. Als jou dat 400 uur lang lukt en je na al die tijd het extractiepunt bereikt, mag je jezelf een winnaar noemen.

Je kunt je zowel solo als met een vriend of kennis aanmelden voor ‘Klopjacht’. Klik hier als je de uitdaging aandurft!

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Tom geëmotioneerd door knuffel in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 februari 2024 om 12:48

Een nieuwe dag, betekent een nieuwe sneak preview van 'Big Brother'. Vanavond krijgen we een geëmotioneerde Tom te zien, die zijn tranen niet kan inhouden als hij voor de eerste keer dat hij zich in het huis bevindt, wordt herinnerd aan zijn zoontje. Als hij zijn geboorteknuffel in handen krijgt, houdt hij het niet droog.

Ontdek meer