Er komt een docu over controverses rond ‘Glee’

Dieter Blarinckx-16 oktober 2022 om 08:27

De laatste jaren komen er steeds meer en meer feiten boven water over wat er zich écht afspeelde achter de schermen van de populaire show ‘Glee’. Van ruzies tot drugs en zelfs zelfmoord, al deze feiten komen aan bod in een nieuwe documentaire over de serie.

Er is namelijk een driedelige docu in de maak over alle controverses rond de populaire en muzikale serie ‘Glee’. Zo wordt er o.a. ingegaan op de inmiddels overleden acteurs Cory Monteith, Mark Salling en Naya Rivera. Daarnaast gaan ze wat dieper inzoomen op de drama tussen hoofdrolspeelster Lea Michele en haar collega’s.

De docureeks zal ook nooit eerder gehoorde verhalen bevatten van naaste familie en vrienden van de hoofdcast én de overleden acteurs.

Voorlopig is helaas nog niet geweten wanneer en waar de docureeks te zien zal zijn, dus stay tuned!

Deze bewoner moet het ‘Big Brother’-huis verlaten

Karen Luiken-27 maart 2023 om 14:46

Voor de finale van ‘Big Brother’ is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen waren dat er nog vijf: Bart, Jason, Charlotte, Jolien en Lindsey. Afgelopen zaterdag werd al aangekondigd dat één van hen het huis vandaag zou moeten verlaten en het is inmiddels bekend wie dat is. Benieuwd? Check onderstaand filmpje. Later deze week wordt er nog één iemand weg gestuurd.

Deze fragmenten uit 'De Mol' mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-27 maart 2023 om 05:56

Gisteren was het alweer tijd voor de tweede aflevering van ‘De Mol’. Daarin zagen we hoe Ruben onthulde welk Miley Cyrus-liedje zijn lievelings is, hoe goed sommige deelnemers kunnen toneelspelen én wie het programma moest verlaten. Uitzending gemist? Deze fragmenten houden je up to date.

Kandidaten over Ruben zijn lievelingsliedje: “Ik was in shock”

Wie van de kandidaten speelt toneel? En wie schrikt echt?

Voor deze kandidaat stopt het avontuur

De eerste reactie van de afvaller

Riadh en Manu richten de Conny-fanclub op

Ontdek meer