Gedaan met wafelverkoop, tijd om geld in te zamelen met wijn!

Lola Obasuyi Van Acker-14 oktober 2022 om 15:30

Pannenkoekenbak, wafelverkoop of zakjes snoep maken om geld in te zamelen; elke jeugdbeweging, sportvereniging of zesdejaars kent het wel. Maar, er is nu een nieuwe manier op de markt, wine crowdselling. Met The Grape House kan je je eigen webshop maken in minder dan vijf minuten en een hele wijnverkoop op poten zetten. Én, het is volledig gratis.

Kan jouw vereniging wel een extra zakcentje gebruiken dit jaar? Dan kan je met je wijnverkoop tot €4 winst maken per fles. Verlies kan je niet maken want het is volledig gratis om je wijnverkoop op te starten. Het enige wat jullie moeten doen is de webshop online zetten, de wijn kiezen en promo maken voor je verkoop. The Grape House doet de rest! Gemiddeld maken organisaties tot €1000 winst op de hele verkoopactie. Dat klinkt niet mis! 🍷

Alle stappen van de wijnverkoop nog eens op een rijtje:

TAGMAG heeft ook nog iets speciaals in petto voor de organisatie met de grootste wijnverkoop. Lijkt deze uitdaging iets voor jouw vereniging? Klik dan hier voor meer informatie. Succes en... wijnen wijnen wijnen!

KdG en Meir Corner bouwen nieuwe duurzame campus in hartje Antwerpen

Simon Smetryns-01 juni 2023 om 12:04

De Karel de Grote Hogeschool (KdG) en projectontwikkelaar Meir Corner hebben de vergunning gekregen voor de herontwikkeling van de voormalige Proximus site aan de Meir in Antwerpen.

Het project combineert een nieuwe hogeschoolcampus met retail. De onderste verdiepingen zijn bestemd voor een flagship retail store van circa 10.000m², de verdiepingen daarboven voor een hogeschoolcomplex voor 6.000 studenten Management & IT van KdG. De nieuwe campus Meir wordt met een oppervlakte van ruim 29.000 m² bijna dubbel zo groot als de huidige campus op de Groenplaats.

De campus zal niet alleen ruimte bieden voor toekomstgericht onderwijs, onderzoek en ondernemerschap, maar ook een duurzame en inclusieve omgeving creëren. Ze wordt ontworpen als een open ontmoetingsplek waar leren, leven en werken samenkomen.

Tegen het najaar van 2026 verhuizen de studenten en medewerkers van campus Groenplaats naar hun nieuwe campus.

WIN: Duoticket voor de Red Bull Study Club in Gent

Joyce Vander Auwera-31 mei 2023 om 09:45- Foto:

Red Bull Content Pool

Ben je het beu om in een saaie bib te vertoeven of ben je moe gekeken op de muren van je kamer? Kom dan van dinsdag 6 juni tot en met donderdag 8 juni studeren in de Red Bull Study Club in VIERNULVIER (het vroegere 'De Vooruit') in Gent. Jawel, je leest het goed, je kan studeren in één van de bekendste concertzalen van België!

Wat staat je te wachten? Je eigen studieparadijs op een unieke locatie, waar je kan profiteren van gratis elektriciteit en WiFi, handige goodies die je zullen verbazen, een eindeloze voorraad ijskoude Red Bull (om die zware hersenen te koelen) en een serene omgeving waar zelfs een mediterende zenmeester jaloers op zou zijn.

Maar wacht, er is nog meer! Want pauzeren is net zo belangrijk als studeren. Maak je dus klaar voor coole work-outs powered by Jims, lachyoga-sessies waarbij je buikpijn krijgt van het lachen en de iconische silent disco, waar je deze editie kan raven met Jonatan Medart!

Kortom: alles wat je nodig hebt om je examens te overleven, met een flinke dosis humor erbij!

Let op! Reserveren is niet mogelijk. Het aantal plaatsen is beperkt. First come = first served. Maar, gelukkig geven wij een duoticket weg voor de 3 volle dagen zodat jij én je bestie - of lief - gegarandeerd plaats hebben.

Doe snel mee met de giveaway hieronder en wie weet studeer jij volgende week in VIERNULVIER. 🤩

Red Bull Content Pool

Ontdek meer