Jaël Ost krijgt een dreamy make-over met Coca-Cola Dreamworld

Lola Obasuyi Van Acker-13 oktober 2022 om 14:05

Deze content bevat publiciteit voor Coca-Cola. - Jaël Ost kreeg een kleurrijke en dromerige make-up look van make-up artist Tom V. Hij liet zich inspireren door de kleuren van het limited edition Coca-Cola Dreamworld blikje en Jaël haar liefde voor zeemeerminnen. Look geslaagd? 🤩

Stralende huid? Win een Vinopure-pakket van Caudalie!

Nezir Yikik-21 april 2023 om 11:20

Wist je dat acne wereldwijd één van de meest voorkomende huidproblemen is? Je huid op een correcte manier verzorgen is daarom van essentieel belang. De Vinopure lijn van Caudalie is een redder in nood en dé oplossing voor een zuivere en evenwichtige huid. En, het beste van al is dat jij zo’n verzorgingspakket kan winnen!

Waar Caudalie naar streeft? Een zuivere huid voor iedereen, ongeacht je leeftijd! Daarom heeft het skincaremerk de Vinopure lijn ontwikkeld, die de onzuivere huid grondig aanpakt. Met deze anti-acne routine reinig je niet alleen je huid, maar bestrijd je ook acne in slechts vijf stappen!
  1. De Zuiverende Reinigingsgel is zodanig ontwikkeld, dat het de huid in alle zachtheid reinigt en dat zonder het uit te drogen. De eerste stap in je skincare routine!

  2. De Zuiverende Lotion verwijdert onzuiverheden op een milde wijze en geeft de huid bovendien een frisse look.

  3. Het Serum met Salicylzuur vermindert onzuiverheden, vernauwt de poriën en maakt ze vrij. Daarnaast verbetert het ook de kwaliteit van de acne gevoelige huid. Een absolute must-have in elke skincareroutine!

  4. De Hydraterende en Matterende Fluide reguleert overtollig talg en biedt een onmiddellijke en langdurige hydratatie. Het helpt bij het bestrijden van acne en maakt de huidstructuur mat. Dag vette huid!

  5. Het Vinopure Zuiverende Masker verrijkt de huid met een natuurlijke groene klei en zink én zorgt in slechts vijf minuten voor een hersteld evenwicht van de huid. Het masker is voedend, zonder synthetisch parfum, verstopt de poriën niet en is ook nog eens vegan!

Goed nieuws, er zijn tien pakketten van de volledige routine te winnen. Maar dat is niet alles, want daarnaast geven we ook nog eens tien keer de allernieuwste Spot Treatment van Caudalie weg. Deze Solution met Salicylzuur en Niacinamide vermindert plaatselijke puistjes in maar liefst één uur! Het is dus je beste vriend om puistjes in no time te laten verdwijnen!

Zeg jij liever ook gedag tegen imperfecties en hallo tegen een stralende huid? Neem dan nu deel aan onze wedstrijd via het onderstaande formulier en maak kans op een leuk pakket vol producten van Caudalie Vinopure!

Caudalie

Hoe je tandenborstel je huid kan ruïneren en wat je eraan kan doen!

Nezir Yikik-18 april 2023 om 14:10

Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar die vervelende uitbraken op je gezicht kunnen mogelijks veroorzaakt worden door je tandenborstel.

Een goede mondhygiëne is niet alleen belangrijk voor een stralende glimlach, maar ook voor een gezonde huid. Het is niet bepaald smakelijk om te bedenken hoeveel bacteriën er in je mond leven. Wist je dat diezelfde bacteriën zich makkelijk kunnen verspreiden naar andere delen van je lichaam, zoals je gezicht?

Als je, je tandenborstel niet op de juiste manier schoonhoudt, kunnen de bacteriën zich opstapelen op de haartjes van je borstel. Bij het poetsen van je tanden, bestaat de kans erin dat alle verzamelde viezigheid op je huid terechtkomt. Het resultaat? Verstopte poriën en puisten. Bah!

Geen zorgen, want je kan er gelukkig wat aan doen! Het is belangrijk om je tandenborstel na elk gebruik grondig schoon te houden en op te bergen. Vervang je tandenborstel ook regelmatig of van zodra die aan vervanging toe is. De meeste tandartsen raden aan om je tandenborstel of opzetborstel om de drie maanden te vervangen. Tegenwoordig hebben de meeste opzetborstels, haartjes die van groen naar geel kleuren als indicatie.

Verder is het essentieel om je handen op het einde goed te wassen, om te voorkomen dat de bacteriën van je tandenborstel zich verspreiden naar je gezicht.

Tot slot sla je de jaarlijkse controle bij de tandarts best niet over voor een optimale mondhygiëne. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de gezondheid van je tanden, maar ook naar die van je tandvlees en mondholte.

We kunnen dus eigenlijk concluderen dat een schone tandenborstel één van de sleutels is voor een stralende huid!

Ontdek meer