Er komt een kerstspecial van ‘Dertigers’

Dieter Blarinckx-11 oktober 2022 om 19:51- Foto:

Eén - VRT

Wie fan is van het populaire VRT-programma ‘Dertigers’ gaat nu een gat in de lucht springen. VRT heeft namelijk aangekondigd dat ze een laatste keer zullen samenkomen voor een heuse kerstspecial!

Wat het verhaal net zal zijn en wanneer de aflevering precies wordt uitgezonden, is op dit moment helaas nog niet geweten. Wél weten we al dat de originele en voltallige cast terugkeert. Denk dus aan Yemi Oduwale (Elias), Kristof Goffin (Alexander), Evelien Van Hamme (Tinne), Tom Dingenen (Bart), Ellen Verest (Nora), Kim Van Oncen (Saar) en Yannick De Coster (Pieter)!

Het is dus officieel de laatste keer dat we deze cast aan het werk zien, want het volgende seizoen bevat een compleet nieuwe cast met nieuwe verhalen op een nieuwe locatie.

Stay tuned dus voor updates rond deze kerstaflevering!

Op deze datum keert 'Thuis' terug na zomerstop

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:03

Het 29ste seizoen van ‘Thuis’ zit erop. Gisteren werd, vanwege het EK voetbal iets vroeger dan normaal, de allerlaatste aflevering uitgezonden. De reeks liet ons met veel vragen achter, maar wanneer krijgen we daar antwoorden op? Volgens HLN gaat het 2,5 maand duren voor ‘Thuis’ een comeback maakt.

Het slotstuk van ‘Thuis’ was er weer een voor in de boekjes. Een geamputeerd been, een ontplofte boot, een valse agent, drugsgeweld en veel verrassende koppels. We zullen deze seizoensfinale niet snel vergeten. Maar we zitten ook met vragen. Want worden Lowie en Silke officieel een koppel? Gaat Marianne naar de gevangenis? Is Robin voorgoed verlost van Gregory? Wie werd er neergeschoten? En wie loste de schoten? Wat zijn Abel en zijn vrienden van plan met Britt? Zetten Peter en Christine een volgende stap in hun relatie? En tot slot: krijgt Tamara haar kleine Leo terug?

We zien het vanaf maandag 2 september, als het 30ste seizoen van ‘Thuis’ van start gaat.

VTM zoekt kandidaten voor nieuwe quizshow

Karen Luiken-14 juni 2024 om 09:04

VTM krijgt er binnenkort een gloednieuwe quizshow bij. In ‘The Floor’ nemen honderd mensen het tegen elkaar op in spannende duels. And guess what? Jij kan een van die deelnemers zijn! Er wordt gezocht naar kandidaten.

In ‘The Floor’ staan honderd deelnemers allemaal op een eigen vlak op een gigantische quizvloer. De spelregels zijn simpel: een kandidaat daagt een tegenspeler in een aangrenzend vak uit voor een quizduel. De winnaar wint het vak, de verliezer verlaat ‘The Floor’. Wie is in de laatste aflevering de grote winnaar en wint een geldprijs?

Om deel te nemen aan ‘The Floor’ is een brede algemene kennis vereist. Denk jij aan die eis te voldoen? Je kunt je inschrijven via de website van VTM.

Het is nog niet bekend wanneer ‘The Floor’ op televisie wordt uitgezonden.

Ontdek meer