De Verhulstjes nemen afscheid van hond Marcel

Dieter Blarinckx-04 oktober 2022 om 19:33

Wie al keek naar de avonturen van de familie Verhulst in ‘De Verhulstjes’, wist al langer dat hond Marcel niet van de gezondste was. En nu deelde Gert zelf niet zo’n leuk nieuws: Marcel is afgelopen nacht overleden.

In zijn dagelijkse talkshow ‘De Tafel Van Vier’ onthulde Gert het slechte nieuws:

“Het is harder aangekomen dan verwacht. Hij was al een tijdje ziek.”

In de verschillende seizoenen van het populaire Play4-programma ‘De Verhulstjes’ zagen we al dat Marcel veel kwaaltjes had en regelmatig een bezoekje bracht aan de dierenarts. Ellen, de vrouw van Gert, verzorgde hem met hart en ziel.

Slaap zacht, lieve Marcel!

Romina en Jan verwelkomen eerste kindje!

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 10:10

Er is weer een nieuwe ‘Boer Zkt Vrouw’-baby ter wereld gebracht want Jan en Romina zijn de trotse ouders geworden van zoontje Dré. Dat werd zopas bekendgemaakt via instagram.

De twee leerden elkaar kennen in 2018 door het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw: De Wereld Ron’. Jan woonde toen in Australië. Inmiddels is hij echter voor Romina weer naar België verhuisd.

In juni maakten de love birds bekend dat er een eerste kindje op komst was. En nu is het zover: eerder deze week moest Romina bevallen en bracht ze zoontje Dré ter wereld.

"Al ons later is met jou", schrijft Romina bij de prachtige post op insta.

Proficiat Jan & Romina!

Zien: ‘Love Actually’-acteurs komen terug samen

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 13:52

Eén van de meest geliefde kerstfilms ooit, is toch wel de Britse romantische komedie ‘Love Actually’. En die film is ondertussen al bijna 20 jaar oud. Dat vieren de acteurs op gepaste wijze met een reünie.

Zo zullen o.a. Emma Thompson, Hugh Grant, Bill Nighy en Thomas Brodie-Sangster binnenkort te zien zijn in een speciale reünie. Deze zal gehost worden door de Amerikaanse journaliste Diane Sawyer. De special zal uitgezonden worden op de Amerikaanse zender ABC. Voorlopig is helaas nog niet geweten of de special ook bij ons in Vlaanderen ergens te zien zal zijn.

"In de jubileumshow zal worden gekeken naar hoe de film een geliefde kersttraditie en een wereldwijde sensatie werd, met nieuw inzicht in de geheimen achter de schermen en iconische scènes”, klinkt het bij ABC.

Check hieronder alvast een kleine trailer die gedeeld werd via Twitter:

Ontdek meer