De Verhulstjes nemen afscheid van hond Marcel

Dieter Blarinckx-04 oktober 2022 om 19:33

Wie al keek naar de avonturen van de familie Verhulst in ‘De Verhulstjes’, wist al langer dat hond Marcel niet van de gezondste was. En nu deelde Gert zelf niet zo’n leuk nieuws: Marcel is afgelopen nacht overleden.

In zijn dagelijkse talkshow ‘De Tafel Van Vier’ onthulde Gert het slechte nieuws:

“Het is harder aangekomen dan verwacht. Hij was al een tijdje ziek.”

In de verschillende seizoenen van het populaire Play4-programma ‘De Verhulstjes’ zagen we al dat Marcel veel kwaaltjes had en regelmatig een bezoekje bracht aan de dierenarts. Ellen, de vrouw van Gert, verzorgde hem met hart en ziel.

Slaap zacht, lieve Marcel!

Dit is de winnaar van 'The greatest dancer'

Karen Luiken-26 maart 2023 om 08:05

En de titel van ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ gaat naar... Yoshadiinho, beter bekend als Yoshi. Het 21-jarig uit Antwerpen afkomstige teamlid van Niels is tijdens de finale als grote winnaar uit de bus gekomen.

Wekenlang werd er op televisie gezocht naar het grootste danstalent van Vlaanderen. Jong, oud, hiphop, popping, ballet en ballroom. Alles kwam voorbij. Nadat heel wat acts het publiek hadden overtuigd om de spiegel voor hen te openen, kregen de drie coaches Niels Destadsbader, Laurien Decibel en Annabelle Lopez Ochoa - de moeilijke taak om elk slechts drie acts mee te nemen naar de shows. De negen overgebleven kandidaten gaven de afgelopen weken het beste van zichzelf en verbluften met spectaculaire optredens, heerlijke choreo's en bijzondere concepten.

In de finale-aflevering bleven er vijf acts over, waarvan Yoshadiinho de beste bleek. "Het is iets waar ik al lang van droomde en dat is nu gewoon uitgekomen”, aldus de grote winnaar. “Het maakt me emotioneel. Ik heb zo hard gewerkt om te zijn wie ik wil zijn en om te kunnen wat ik moet kunnen. En nu ben ik hier! Ik ga reizen om mijn dromen ook waar te maken op andere plekken: dansen overal ter wereld."

TAGMAG

Danny haalt 'Big Brother'-finale niet

Karen Luiken-26 maart 2023 om 08:02

De finaleweek van ‘Big Brother’ gaat door met vijf kandidaten. Lindsey, Charlotte, Bart, Jason of Jolien. Eén van hen wordt de winnaar van het huidige seizoen. Iemand die geen kans meer maakt op die titel, is Danny. Hij is gisteren tijdens de liveshow naar huis gestuurd. Maandag volgt een andere kandidaat hem, want ook dan moet iemand het programma verlaten. Daags voor de spetterende finale...

Ontdek meer