De Verhulstjes nemen afscheid van hond Marcel

Dieter Blarinckx-04 oktober 2022 om 19:33

Wie al keek naar de avonturen van de familie Verhulst in ‘De Verhulstjes’, wist al langer dat hond Marcel niet van de gezondste was. En nu deelde Gert zelf niet zo’n leuk nieuws: Marcel is afgelopen nacht overleden.

In zijn dagelijkse talkshow ‘De Tafel Van Vier’ onthulde Gert het slechte nieuws:

“Het is harder aangekomen dan verwacht. Hij was al een tijdje ziek.”

In de verschillende seizoenen van het populaire Play4-programma ‘De Verhulstjes’ zagen we al dat Marcel veel kwaaltjes had en regelmatig een bezoekje bracht aan de dierenarts. Ellen, de vrouw van Gert, verzorgde hem met hart en ziel.

Slaap zacht, lieve Marcel!

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

Met dit lied gaat België naar het Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-20 februari 2024 om 09:10

Het is bekend met welk liedje België het songfestival moet veroveren. Mustii treedt tijdens het liedjesfestijn op met het nummer ‘Before The Party’s Over’.

Het nummer is gemaakt met Pierre Dumoulin en Ben Leclercq en is volgens Mustii een ode aan het leven. “Ik wilde dat dit nummer een optimistische, euforische uitbarsting van energie zou zijn”, aldus de zanger in een persbericht. “In het nummer trek ik een metafoor tussen een lange avond feesten (met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs) en het leven. Voor de val, voor het allemaal voorbij is, moet je het leven ten volle leven.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Mustii treedt op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Ontdek meer