VRT MAX lanceert docureeks over muzikale twintigers

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 06:20

Vijf jonge twintigers die branden van ambitie gaan de hoofdrol spelen in ‘Plan A’, een nieuwe docureeks van VRT MAX. Ze richten zich allemaal op andere muziekgenres, maar hebben wel één ding gemeen: ze willen de absolute top bereiken.

‘Plan A’ wordt een zesdelige reeks en volgt Lina, Giuseppe, Shams Jordi en Ikraan bij hun eerste stappen in de Belgische muziekscene. Via hun eigen lyrics en momentopnames uit hun dagelijks leven vertellen ze zelf hun eigen, vaak opvallend gelijklopende verhaal. Ze worden gevolgd tijdens de eerste concerten nadat de pandemie alles stillegde, tijdens het vinden van hun eigen stek en in de aanloop naar de release van hun eerste album. Er worden videoclips gemaakt en discussies met ouders gevoerd.

De reeks schetst een veelzijdig portret van jonge artiesten die meedogenloos vooruit denderen om hun eigen vooropgestelde doel te bereiken. Wat hen bindt? Ze hebben geen plan B, geen vangnet, geen alternatief.

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-30 maart 2023 om 10:15

In de finale van 'Big Brother' is slechts plek voor drie personen. Vanmorgen zaten er nog vier deelnemers in het huis, wat betekent dat één van hen de eindstreep sowieso niet zou halen. Wie dat is, werd zojuist bekend. Je ziet het in onderstaande video (maar let op de spoilers).

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Ontdek meer