Achtste seizoen 'Chateau Meiland' op komst

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 06:11

Zet een paar glazen neer en pak de wijn maar uit de koelkast. We hebben iets te vieren. De leukste familie van Nederland keer terug voor een achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’.

Na zeven seizoenen hebben fans nog steeds geen genoeg van het wel en wee van Martien, Erica, Maxime, Montana en de rest van de familie. Ze maken van alles mee, gaan van verhuizing naar verhuizing en de wijn blijft rijkelijk vloeien. Het programma is al vanaf 2019 te zien op de Nederlandse televisie en blijft voorlopig dus nog eventjes doorgaan.

De opnames van het achtste seizoen starten vandaag, zo heeft Martien onthuld in een gesprek met Shownieuws. De realityster was zondag aanwezig bij de première van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’, waarin hij een rol speelt. “Ik heb het hartstikke druk, ook met ‘Chateau Meiland’. We gaan maandag weer draaien voor een nieuw seizoen.”

'Ex On The Beach: Double Dutch' zoekt nieuwe deelnemers

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:23

Dit is een oproep aan alle singles die niet vies zijn van seks op televisie, de discussie durven aan te gaan en op zoek zijn naar lust, drama of liefde. De makers van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zijn op zoek naar nieuwe deelnemers.

Na een all star-seizoen met allemaal oud-bekenden is het nu weer tijd voor een ouderwets seizoen met onbekende mensen. Je hoeft niet beroemd te zijn om mee te kunnen doen, hoeft geen bekende ex te hebben en hoeft ook geen ervaring te hebben met de televisiewereld. Nee, het enige wat jij nodig hebt om je op te kunnen geven, is een flinke dosis lef.

‘Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland en België?’, zo klinkt het in een oproep. ‘En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een eventueel nieuw seizoen van MTV’s ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw ex next!’

Er wordt zowel naar Nederlandse als Belgische singles gezocht. Inschrijven kan hier.

Gezocht: deelnemers voor nieuw seizoen 'Blind Gekocht'

Karen Luiken-09 juni 2024 om 07:48

Ben jij een van de vele mensen die geen huis kan vinden vanwege de oververhitte huizenmarkt? Misschien dat Play4 je een handje kan helpen. De zender is op zoek naar deelnemers voor een nieuw seizoen van ‘Blind Gekocht’.

De laatste aflevering van het laatste seizoen van ‘Blind Gekocht’ werd woensdag uitgezonden, maar tijd voor rust is er niet. Play4 is namelijk alweer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en daar zijn natuurlijk ook nieuwe deelnemers bij nodig.

Wie interesse heeft in een plekje in het programma, kan zich aanmelden via deze link. Maar let wel: het inschrijven kost wat tijd. Je moet niet alleen al je contactgegevens achterlaten, maar ook allerlei vragen over jezelf beantwoorden, foto’s verzamelen en al je woningeisen opschrijven.

Ontdek meer