Achtste seizoen 'Chateau Meiland' op komst

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 06:11

Zet een paar glazen neer en pak de wijn maar uit de koelkast. We hebben iets te vieren. De leukste familie van Nederland keer terug voor een achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’.

Na zeven seizoenen hebben fans nog steeds geen genoeg van het wel en wee van Martien, Erica, Maxime, Montana en de rest van de familie. Ze maken van alles mee, gaan van verhuizing naar verhuizing en de wijn blijft rijkelijk vloeien. Het programma is al vanaf 2019 te zien op de Nederlandse televisie en blijft voorlopig dus nog eventjes doorgaan.

De opnames van het achtste seizoen starten vandaag, zo heeft Martien onthuld in een gesprek met Shownieuws. De realityster was zondag aanwezig bij de première van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’, waarin hij een rol speelt. “Ik heb het hartstikke druk, ook met ‘Chateau Meiland’. We gaan maandag weer draaien voor een nieuw seizoen.”

'Big Brother'-ster Nawel maakt comeback op tv

Karen Luiken-29 november 2022 om 05:20

Nawel uit ‘Big Brother’ maakt binnenkort een comeback op de beeldbuis. De realityster doet mee aan ‘Million Dollar Island’, zo maakt Juice Channel bekend.

‘Million Dollar Island’ heeft in Nederland al een seizoen gehad, maar komt nu ook naar de Belgische televisie. Voor het programma worden honderd kandidaten naar een onbewoond eiland in de Filipijnen gestuurd. Ze hebben allemaal één doel: zo lang mogelijk overleven.

Elke deelnemer krijgt een polsbandje dat 10.000 waard is. Wie het programma moet verlaten, zal zijn polsbandje door moeten geven aan een ander. De drie personen die op de laatste dag nog steeds op het eiland zijn, mogen proberen de waarde van hun totaal aantal polsbandjes te cashen. De maximale prijzenpot bedraagt 1 miljoen euro.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Million Dollar Island’ op televisie te zien zal zijn.

Mysterieuze dochter van Vanessa maakt haar intrede in 'Familie'

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:39

De cast van ‘Familie’ krijgt er een nieuw lid bij. Cyra Gwynth kruipt vanaf vandaag in de huid van Yoko, de mysterieuze dochter van Vanessa.

Wie is het geheime kind van Vanessa? Die vraag hebben kijkers zich in de afgelopen dagen meerdere keren gesteld. Vanavond krijgen ze eindelijk antwoord. Vanessa’s partner Mathias komt namelijk oog in oog te staan met Yoko, het meisje dat de dochter van Vanessa blijkt te zijn. Ze werd 26 jaar geleden afgestaan voor adoptie en is sindsdien in verschillende pleeggezinnen terechtgekomen. Toen ze elf was, belandde ze in een instelling.

“Doordat Yoko al van jongs af aan vooral op zichzelf is aangewezen, staat ze op haar eigen benen”, licht actrice Cyra Gwynth een tipje van de sluier. “Ze is assertief, gedraagt zich stoer en komt op voor zichzelf. Door de vele tegenslagen in haar leven hecht ze zich niet makkelijk, gedraagt ze zich soms provocerend en kan ze grof uit de hoek komen. Maar achter dat masker gaat ook breekbaarheid schuil. Wie moeite doet om door haar muur te breken, krijgt een andere Yoko te zien.”

Ontdek meer