Achtste seizoen 'Chateau Meiland' op komst

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 06:11

Zet een paar glazen neer en pak de wijn maar uit de koelkast. We hebben iets te vieren. De leukste familie van Nederland keer terug voor een achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’.

Na zeven seizoenen hebben fans nog steeds geen genoeg van het wel en wee van Martien, Erica, Maxime, Montana en de rest van de familie. Ze maken van alles mee, gaan van verhuizing naar verhuizing en de wijn blijft rijkelijk vloeien. Het programma is al vanaf 2019 te zien op de Nederlandse televisie en blijft voorlopig dus nog eventjes doorgaan.

De opnames van het achtste seizoen starten vandaag, zo heeft Martien onthuld in een gesprek met Shownieuws. De realityster was zondag aanwezig bij de première van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’, waarin hij een rol speelt. “Ik heb het hartstikke druk, ook met ‘Chateau Meiland’. We gaan maandag weer draaien voor een nieuw seizoen.”

Dara Oguntubi vergezelt cast 'Thuis'

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:58

De cast van ‘Thuis’ krijgt er vanaf vandaag een nieuw gezicht bij. Actrice Dara Oguntubi gaat het personage Therèse spelen.

Therèse is een introvert personage dat geen gemakkelijke jeugd heeft. Ze heeft een moeilijke relatie met haar moeder en weinig geld thuis. Op school is ze een van de slimmere studenten, maar ze hoort er niet echt bij en wordt gepest door de andere leerlingen. Ze leest graag en verzet haar gedachten met skaten.

Je kunt Dara, die de rol van Therèse vertolkt, onder meer kennen als Mila uit ‘wtFOCK’. Ook deed ze in 2022 mee aan ‘Wie wordt wrapper’ op Ketnet. Haar debuut in ‘Thuis’ is vanavond om 20.15 uur te zien bij VRT 1 en VRT MAX.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:49

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van een hackende mol tot een eliminatietest en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

De mol hackt eliminatietest
Wanneer iedereen de eliminatietest invult, verschijnt plots de mol op hun scherm. En die legt iedereen even op de rooster...

De eerste reactie van de vierde afvaller
Hoe heeft de vierde afvaller van De Mol het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer