Wafels in penis- en vaginavorm nu verkrijgbaar in Antwerpen!

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:27- Foto:

Gazet van Antwerpen

Het was al een hype in steden zoals New York, Londen, Parijs en Amsterdam, maar nu kan je ook in Antwerpen wafels krijgen in de vorm van een penis of vagina. Place to be: Zizi Boutique op de Sint-Katelijnevest.

Zizi Boutique draait om één ding: lekkere en vooral sexy wafels. Oprichter Maarten Bovee wil “een glimlach toveren op de gezichten van klanten” en daar slaagt hij wel in met zijn wafels in de vorm van penissen en vagina’s.

Op basis van de excentrieke wafels die hij zag in het buitenland, brengt hij nu dit humoristische concept naar Vlaanderen: “De zizi’s en de pumani’s, lekkere wafels met Belgische chocolade waar je nog een extra topping bij kan kiezen: crumble van speculaas of Oreo of pistachenootjes bijvoorbeeld.”

“We spelen hard in op het social media-aspect. De hele shop is opgebouwd om bezoekers een unieke ervaring te bezorgen. Muren waar mensen foto’s voor kunnen nemen. Eentje is helemaal bekleed met roze bont. Op een andere muur werden vleugels van anderhalve meter vervaardigd uit bloemen. En nog elders vind je een roze replica van een beeld van Michelangelo”, vertelde hij in een interview met Gazet van Antwerpen.

Afspraak dus bij Zizi Boutique in Antwerpen!

Zien: McDonald’s zet hometrainers in restaurants

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 12:32

Fastfoodketen McDonald’s heeft in sommigen van hun vestigingen hometrainers gezet, zodat je die heerlijke, vettige Big Mac er weer meteen af kan trainen!

Op TikTok werden de nieuwe hometrainers al meteen gespot. We zien een vrouw die op haar gemak bij McDo een hamburger eet terwijl ze op de hometrainer zit. De video is al van 2021, maar is pas nu viraal aan het gaan. Zo zit ‘ie nu al aan 3.7 miljoen likes en meer dan 300 duizend shares.

De hometrainers staan momenteel enkel in vestigingen in China en voorlopig is nog niet geweten of McDo ook plannen heeft om deze naar Europa te brengen.

Ook even ter handig info: een Big Mac van McDo bevat zo’n 550 calorieën. Dat wil zeggen dat je ongeveer een uurtje op de hometrainer moet zitten om deze te verbranden.

Check de TikTok hier:

Driekwart van de jongeren eet soms insecten

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 17:23

Ja je leest de titel van dit artikel wel degelijk goed. Recent onderzoek heeft namelijk aangetoond dat één op de drie Vlamingen (en drie op de vier Vlaamse jongeren) ooit insecten hebben gegeten. Het is te zeggen: ze aten ooit al kevers of voedingsproducten op basis van insecten.

Enkele studenten van Voedings- en Dieetkunde van Odyssee Hogeschool in Gent, onderzocht of Vlaamse jongeren frequent in aanraking komen met voedingsproducten op basis van insecten. Dat deden ze in het kader van de eiwit-shift. Ze willen nu jongeren warm maken om meer voedsel op basis van insecten te kopen en te consumeren:

“Veel van de deelnemers die nog nooit insecten hadden gegeten, zouden er wel voor openstaan," aldus de studenten. Het onderzoek toonde aan dat maar liefst drie op vier Vlaamse jongeren (18 tot 25) wel eens insecten durft te eten.

Misschien toch maar eens een broodje krekel overwegen? ;-)

Ontdek meer