'Extreme Makeover Vlaanderen' vanaf 1 oktober te zien!

Dieter Blarinckx-22 september 2022 om 09:06- Foto:

SBS - Play4

Het is al een tijdje geweten dat Play4 werkt aan een Vlaamse versie van het Amerikaanse format 'Extreme Makeover'. Na een leuke trailer, heeft de zender nu ook de releasedatum gedropt!

Via sociale media liet Play4 weten dat we vanaf 1 oktober kunnen kijken naar 'Extreme Makeover Vlaanderen'. Presentator van dienst is James Cooke. Hij zal samen met vrienden, familie en enkele vrijwilligers het leven van de deelnemende mensen drastisch veranderen.

"Aaah, het is bijna zover! 😱🛠 James + bus + een hoop vrijwilligers = de start van een nieuw leven! Je ziet het vanaf 1 oktober om 20.15 in Extreme Makeover Vlaanderen op Play4 en GoPlay", luidt de caption.

Check de aankondiging hier:

'Love Island' is op zoek naar nieuwe kandidaten

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:32

Alle singles verzamelen! Er komt een nieuw seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’. Wil jij dolgraag een nieuwe liefde vinden en wil jij jouw zoektocht graag delen met de rest van het land? Meld je dan nu aan.

‘Love Island’ is een programma dat in het teken staat van het vinden van ware liefde. Verschillende vrijgezellen worden samen in een luxe villa in een tropisch paradijs gestopt en leren elkaar daar kennen met behulp van dates en opdrachten. Ze vormen koppels met elkaar en moeten hun best doen de finale te halen. Het winnende stel gaat er met een geldprijs vandoor.

Wil jij in het komende seizoen één van de islanders zijn? Dat kan. Er wordt namelijk gezocht naar kandidaten. Je moet single zijn om kans te maken, tussen de twintig en dertig jaar oud zijn én op zoek zijn naar liefde. Voldoe jij aan die eisen? Klik dan hier voor het aanmeldformulier.

Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Belgium's Next Top Model'

Karen Luiken-27 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Joren Aranas on Unsplash

Het heeft een paar jaar geduurd, maar ‘Belgium’s Next Top Model’ komt eindelijk met een nieuw seizoen. De show wordt uitgezonden op Streamz en zoekt nog naar kandidaten.

De laatste keer dat er een Vlaamse versie van het programma werd gemaakt, was in 2007. Twee jaar later volgde er nog een editie voor de Benelux, maar daarna hield het voor modellen van Belgische bodem op.

Tot nu. Want ‘Belgium’s Next Top Model’ maakt eindelijk een comeback. ‘For every she, he and they, voor elk kleurtje of maatje; want schoonheid zit in élk van ons’, zo klinkt het in een oproep. ‘Heb jij het in je om professioneel model te worden? Droom je al langer van de catwalks in Milaan of Parijs? Ben je of word je dit jaar achttien jaar? Waag dan je kans.’

De winnaar gaat er vandoor met een modellencontract bij het internationaal gerenommeerde modellenbureau NOAH Mgmt. De jury zal bestaan uit oprichter van dat bedrijf Tom Van Dorpe, topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea en stylist Tom Eerebout.

Aanmelden kan hier!

Ontdek meer