Kabouter Plop als surprise act op Student Kick-Off

Karen Luiken-21 september 2022 om 18:16

Net wanneer je dacht dat de line-up van Student Kick-Off zijn hoogtepunt bereikt had, wordt er een verrassingsactie aangekondigd. En dat is niemand minder dan de nostalgische Kabouter Plop.

Wil jij tijdens Student Kick-Off even helemaal terug naar je kindertijd? Kabouter Plop maakt het mogelijk. Het vrolijke Studio 100-figuur maakt op 28 september rond 13.00 uur zijn opwachting op het Sint-Pietersplein, de plek waar het festival de hele dag plaatsvindt.

Kabouter Plop vergezelt andere artiesten die eerder al werden aangekondigd. Het gaat om onder meer Snelle, Camille, Flemming,Gestapo Knallmuzik en Kurkdroog. TAGMAG host een eigen stage samen met Peterman, met namen als Mandy, Yolotanker en Manuals op de line-up.

Meer informatie over Student Kick-Off vind je hier.

Hoe ver zou je gaan voor extra punten?

Simon Smetryns-02 oktober 2022 om 16:04

Heb je al eens een crush gehad op een prof of docent? En hoe ver zou je gaan voor extra punten?

We trokken met Clementine Caron naar de Student Welcome in Brugge.

Horrorfestival met Halloween-thema komt naar Antwerpen

Karen Luiken-01 oktober 2022 om 06:15- Foto:

Photo by Kenny Eliason on Unsplash

Antwerpen krijgt er deze maand een nieuw, griezelig evenement bij. In Spoor Oost wordt eind oktober de allereerste editie van Fear Festival georganiseerd, een feest dat in het teken staat van Halloween.

Terwijl dj’s allerlei verschillende soorten muziek draaien, kan de bezoeker genieten van alles wat Fear Festival te bieden heeft. De organisatie spreekt zelf van een ‘horrorfestival waar het volledig om jou en jouw angsten gaat’.

Het evenement is voorzien van een speciale scare zone, die ‘absoluut niet voor watjes is’. Bezoekers worden uitgedaagd om het er zo lang mogelijk vol te houden. Klaar voor een extra thrill? Dan kun je ook nog een flinke sprong in het diepe maken met een bungee jump vanaf 60 meter hoogte.

De beats worden verzorgd door dj’s als Yves Deruyter, DJ Licious, Jason Robert & Nikos D, Bassart & Kestified en Manuals.

Het festival vindt op zaterdag 29 oktober plaats van 15.00 tot 23.00 uur in Park Spoor Oost in Antwerpen. Hoewel het thema om Halloween draait, is het geen verkleedfeest. Kaartjes kun je kopen via deze site.

Ontdek meer