Student Kick-Off maakt line-up bekend

Esther Lapin-26 augustus 2021 om 09:02

Op woensdag 29 september is het eindelijk zover: de langverwachte 15de editie van Student Kick-Off. We hebben er een jaartje op moeten wachten, maar als je de line-up bekijkt was het het wachten meer dan waard!

Het festival zal weer plaatsvinden op het Sint-Pietersplein in Gent zoals alle andere jaren. De inkom bedraagt weer één euro en die opbrengst schenken ze integraal aan het goede doel.

Zoals elk jaar zijn er weer kleppers van formaat die het academiejaar samen met jullie komen inzetten. Dit jaar zijn dat namen zoals Cleymans & Van Geel, Regi, Metejoor, Jebroer, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, dj Michael Amani, de Bromeo's en nog zo veel meer! De volledige line-up kan je checken op hun site.

Tot dan!

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer