Maak kennis met Snickles: een combi van Snickers en augurk

Karen Luiken-13 juli 2021 om 05:00

Zin om in de keuken te staan? Het internet staat vol met leuke recepten. Van het ene begin je spontaan te kwijlen, een ander recept kan juist voor kotsneigingen zorgen. Een gerecht dat nu viral gaat op TikTok, valt ongetwijfeld in de laatste categorie.

We hebben het over Snickles, een combinatie van Snickers met een augurk. Vraag ons niet hoe het idee is ontstaan, maar blijkbaar zijn er mensen die augurken doormidden snijden, de binnenkant eruit scheppen en er vervolgens een Snickers-reep in stoppen.

Hoewel wij dit idee al vrij heftig vinden, zijn er bourgondiërs die nóg verder willen gaan. “De combinatie van zoet en zout is geweldig. Op een dag ga ik het frituren om te kijken hoe dat gaat”, zegt iemand volgens LadBible op Reddit.

Doritos krijgt twee nieuwe smaken met ketchup en mosterd

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:09

Doritos viert het einde van de zomer op de best mogelijke manier: met het lanceren van twee gloednieuwe chipsvarianten. De één smaakt naar ketchup, de ander naar mosterd.

De Doritos Ketchup maakt zijn debuut momenteel in de Verenigde Staten en bevat een pittige en lichtzoete smaak. De Doritos Spicy Mustard smaakt naar een vleugje mosterd, gecombineerd met de klassieke pittige smaak van Doritos.

De nieuwe smaken worden momenteel in Amerika verkocht. Het is niet duidelijk wanneer ze oceaan over komen vliegen. Snel, hopelijk!

Domino's-pizza's weg uit Italië wegens gebrek aan klanten

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 20:53- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

Domino's-pizza's zal binnenkort niet meer te vinden zijn in Italië. De reden? Ze hebben niet genoeg klanten. Dat lijkt raar voor een land waar pizza zo populair is, maar de Italianen zullen niet zo'n fan zijn van het concept om speciale toppings op je pizza te doen.

De Amerikaanse keten Domino's-pizza's blijkt dan toch niet zo populair te zijn in het land van de pizza en pasta. Domino's-pizza's bestond nog maar 7 jaar in Italië. Met hun concept om speciale toppings op pizza's te doen, wilden ze zich onderscheiden van de typische pizza's. Dat idee heeft dus niet gewerkt want de Italianen lusten ze niet.

Ook met de coronapandemie kregen ze het moeilijk doordat er meer restaurants ook kozen voor aan huis leveringen. Domino's-pizza's kreeg heel wat schulden en dus hebben ze nu beslist om weg uit Italië te trekken.

Ontdek meer