Disneyland gaat op zoek naar nieuwe prinsessen en superhelden

Dieter Blarinckx-18 september 2022 om 19:36

Heb jij er altijd van gedroomd om een prinses te worden? Of je te bewijzen als superheld? Dan is dit misschien wel jouw kans, want Disneyland Paris gaat op zoek naar nieuwe prinsessen en superhelden!

Wie zich deze maand een tripje naar Amsterdam kan veroorloven kan er op auditie bij het team van Disneyland Paris. Zij zijn immers op zoek naar nieuw talent. Ze zoeken nieuwe prinsessen, nieuwe superhelden en mensen die gestalte kunnen geven aan een heleboel andere Disney-figuren.

Volgens Disney moeten hun personages "attent, energiek, creatief, dynamisch en punctueel zijn, maar ook beschikken over een goed fysiek uithoudingsvermogen”, aldus de jobs site van Disneyland Paris.

Ze gaan op zoek naar acteurs en actrices - die btw ook wel wat kunnen dansen - tussen de 137 en 193 centimeter.

Op zondag 25 september om 09u vindt in Amsterdam dus een officiële rekruteringsronde plaats. Het enige wat je moet doen is je online aanmelden via disneyauditions.com.

Wie door is en dus een contract wordt aangeboden, krijgt de keuze tussen kortlopend (minimum vier maanden) tot contracten voor onbepaalde duur. Het contract dat je dan tekent zal ingaan zo’n zes maanden na de auditie.

Succes!

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Yay! Vijfde seizoen 'Love is Blind' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 september 2023 om 07:08

De grote dag is aangebroken. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers weer genieten van een flinke dosis liefde en drama. Het nieuwste seizoen van ‘Love is Blind’ staat op Netflix!

Voor ‘Love is Blind’ hebben singles die geliefd willen worden in plaats van hoe ze eruitzien zich aangemeld voor een ultiem datingexperiment. Zonder afleiding van de buitenwereld en zonder elkaar te kunnen zien, praten ze in zogenoemde pods met elkaar, in de hoop de ultieme connectie te vinden.

Als er eenmaal een liefdesband is gelegd, verloven ze zich met elkaar en krijgen ze eindelijk de kans om elkaar in real life te ontmoeten. Eenmaal terug in de echte wereld leren de koppels elkaar nog beter kennen terwijl ze hun trouwdag plannen. Kunnen ze hun emotionele band omzetten in iets fysieks?

Het is alweer het vijfde seizoen van ‘Love is Blind’. Hieronder zie je een klein opwarmertje.

Ontdek meer