VTM gaat uitvaart Queen Elizabeth II live uitzenden

Dieter Blarinckx-18 september 2022 om 19:11

De hele wereld staat even stil op maandag rond 10u in de ochtend, want dan start de begrafenis van de overleden Queen Elizabeth II. En die uitvaart zal VTM ook live uitzenden.

De Vlaamse zender maakte via sociale media bekend dat ze de hele uitvaart en plechtigheden hierrond live zullen uitzenden:

"Neem samen met ons en VTM Nieuws afscheid van een wereldicoon. Maandag live vanaf 9.45 bij VTM en op VTM GO", luidt het in de caption bij de foto van een glimlachende Queen Elizabeth II.

Het wordt de begrafenis van de eeuw, met tal van eregasten, koninklijke families en adel. Er wordt verwacht dat er kijkers van over de hele wereld het spektakel zullen aanschouwen van bij hun thuis.

Afspraak dus maandagochtend om 09u45 bij VTM!

Dara Oguntubi vergezelt cast 'Thuis'

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:58

De cast van ‘Thuis’ krijgt er vanaf vandaag een nieuw gezicht bij. Actrice Dara Oguntubi gaat het personage Therèse spelen.

Therèse is een introvert personage dat geen gemakkelijke jeugd heeft. Ze heeft een moeilijke relatie met haar moeder en weinig geld thuis. Op school is ze een van de slimmere studenten, maar ze hoort er niet echt bij en wordt gepest door de andere leerlingen. Ze leest graag en verzet haar gedachten met skaten.

Je kunt Dara, die de rol van Therèse vertolkt, onder meer kennen als Mila uit ‘wtFOCK’. Ook deed ze in 2022 mee aan ‘Wie wordt wrapper’ op Ketnet. Haar debuut in ‘Thuis’ is vanavond om 20.15 uur te zien bij VRT 1 en VRT MAX.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:49

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van een hackende mol tot een eliminatietest en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

De mol hackt eliminatietest
Wanneer iedereen de eliminatietest invult, verschijnt plots de mol op hun scherm. En die legt iedereen even op de rooster...

De eerste reactie van de vierde afvaller
Hoe heeft de vierde afvaller van De Mol het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer