Er komt een tweede seizoen van 'Viva La Feta'

Dieter Blarinckx-17 september 2022 om 16:59

Goed nieuws voor de fans van het succesvolle Play4-programma 'Viva La Feta', want via de sociale media van de zender werd aangekondigd dat het tweede seizoen in de maak is!

"Toeristen gespot! 😎 Jani en Otto-Jan zitten op het zonovergoten Sifnos voor een tweede seizoen van Viva La Feta. 🏝 Wie wil jij zeker zien als gast? Laat het weten in de comments", klinkt het bij de foto van presentatoren Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham.

In 'Viva La Feta' blijven Jani en Otto-Jan een maand lang op het Griekse eiland Sifnos waar ze acht bekende Vlamingen de vakantie van hun leven moeten geven.

Wie die gasten van het nieuwe seizoen zijn, is helaas nog niet geweten.

Check de aankondiging hier:

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer