Er komt een tweede seizoen van 'Viva La Feta'

Dieter Blarinckx-17 september 2022 om 16:59

Goed nieuws voor de fans van het succesvolle Play4-programma 'Viva La Feta', want via de sociale media van de zender werd aangekondigd dat het tweede seizoen in de maak is!

"Toeristen gespot! 😎 Jani en Otto-Jan zitten op het zonovergoten Sifnos voor een tweede seizoen van Viva La Feta. 🏝 Wie wil jij zeker zien als gast? Laat het weten in de comments", klinkt het bij de foto van presentatoren Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham.

In 'Viva La Feta' blijven Jani en Otto-Jan een maand lang op het Griekse eiland Sifnos waar ze acht bekende Vlamingen de vakantie van hun leven moeten geven.

Wie die gasten van het nieuwe seizoen zijn, is helaas nog niet geweten.

Check de aankondiging hier:

Dit zijn de drie finalisten van 'Big Brother'

Karen Luiken-10 april 2024 om 14:20

Na ruim drie maanden met uitdagingen, geheime opdrachten, liveshows, ruzies en emoties zijn er nog drie finalisten over in ‘Big Brother’. Wie behaalt de overwinning en gaat er met de pot van (momenteel) 56.366 vandoor? De kanshebbers zijn bekend.

In de afgelopen paar dagen zijn er maar liefst drie mensen naar huis gestuurd. Het begon zaterdag met Tom, die tijdens de liveshow zijn koffers moest pakken. Twee dagen later was het de beurt aan Ashley en ook vandaag heeft iemand afscheid moeten nemen van zijn medebewoners.

Fans kregen gisteren de kans om te stemmen op hun favoriet, waarbij ze de keuze hadden tussen Jimmy, Ashley, Glenn en Randy. Jimmy kreeg de minste stemmen en is daarom naar huis gestuurd.

De strijd gaat nu nog tussen Alice, Randy en Glenn. Wie van hen de grote winnaar wordt? Dat zal aanstaande zaterdag duidelijk worden tijdens de grote finale.

Ex-bewoner Dilano keert in geheim terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-09 april 2024 om 13:27

De finaleweek in ‘Big Brother’ brengt heel wat verrassingen met zich mee. Moesten de bewoners gisteren nog afscheid nemen van Ashley, is het vandaag tijd voor een verrassingsbezoek. Niemand minder dan oud-bewoner Dilano keert in het geheim terug in het huis om zijn maatje Jimmy te verrassen. “Ik heb je zo gemist”, klinkt het in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer