Er komt een tweede seizoen van 'Viva La Feta'

Dieter Blarinckx-17 september 2022 om 16:59

Goed nieuws voor de fans van het succesvolle Play4-programma 'Viva La Feta', want via de sociale media van de zender werd aangekondigd dat het tweede seizoen in de maak is!

"Toeristen gespot! 😎 Jani en Otto-Jan zitten op het zonovergoten Sifnos voor een tweede seizoen van Viva La Feta. 🏝 Wie wil jij zeker zien als gast? Laat het weten in de comments", klinkt het bij de foto van presentatoren Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham.

In 'Viva La Feta' blijven Jani en Otto-Jan een maand lang op het Griekse eiland Sifnos waar ze acht bekende Vlamingen de vakantie van hun leven moeten geven.

Wie die gasten van het nieuwe seizoen zijn, is helaas nog niet geweten.

Check de aankondiging hier:

'Code van Coppens' krijgt eigen escape room in Antwerpen

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 12:29

Het populaire VTM-programma ‘Code Van Coppens’ krijgt nu ook eigen escape rooms in Antwerpen. Dat werd eerder deze week aangekondigd door VTM.

Presentatoren en broers Staf en Mathias Coppens komen met twee nieuwe escape rooms die allebei zo’n 50 minuten duren. Vanaf 29 oktober kan je deze twee nieuwe raadseltochten vinden in hartje Antwerpen.

Elke escape room bevat vijf verschillende kamers die gebaseerd zijn op afleveringen uit de voorbije seizoenen. In elke kamer zal je een code moeten kraken die je dan vervolgens naar de volgende kamer leidt….

Tickets voor 'Code van Coppens: Unlocked' zijn nu alvast te koop via deze website.

Succes!

CAMILLE speelt hoofdrol in nieuwe muzikale telenovelle

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 05:44

De telenovelle ‘Lisa’ krijgt een opvolger bij VTM en drie keer raden wie daar de hoofdrol in gaat spelen? CAMILLE! De splinternieuwe reeks moet in 2024 op het scherm verschijnen. De opnames beginnen in 2023.

De telenovelle wordt een modern sprookje, dat dit keer overgoten wordt met een muzikale saus. De reeks vertelt het verhaal van een bijzonder meisje met een gouden stem, dat verplicht wordt haar talent voor de buitenwereld te verbergen. Hoe hard ze ook droomt van een leven vol zang en muziek.

“De combinatie van zingen, dansen en acteren: dat is hoe het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden is begonnen. Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe nu opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig", zegt Camille. "Zelf hou ik erg veel van het telenovelle-genre. Niets gezelliger dan onder een dekentje meeleven met een romantisch en dromerig verhaal, dat tegelijk spannend en meeslepend is. Ik kijk er enorm naar uit om nu zelf deel uit te maken van dat sprookje en in de huid te kruipen van een jong meisje dat haar dromen wil najagen, zoals ook ik dat heb gedaan.”

Ontdek meer