Vanaf 30 september 2 afleveringen per week van 'The Voice'

Dieter Blarinckx-16 september 2022 om 13:40- Foto:

DPG Media

Het gloednieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen' start op 30 september en dit seizoen worden we getrakteerd op maar liefst twee afleveringen per week!

Vanaf 30 september kan je iedere vrijdag én iedere zondag genieten van een portie ‘The Voice’ bij VTM. Kleine sidenote: deze twee afleveringen zullen enkel plaatsvinden tijdens de blinds en knock-outs.

Op VTM GO zal - net zoals vorig jaar - ook de spin-off 'The Voice Comeback Stage' te zien zien. Coach Laura Tesoro geeft de afvallers hier de kans om toch nog een plaatsje in die liveshows te veroveren.

As always zal de presentatie in handen liggen van An Lemmens. Zij krijgt het gezelschap van rijzende ster Aaron Blommaert, en wordt halverwege het seizoen, omwille van haar zwangerschapsrust, even vervangen door Gloria Monserez.

‘The Voice van Vlaanderen’, vanaf 30 september bij VTM!

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer