A Chocolatey Love A-Fair B&J nu overal verkrijgbaar!

Dieter Blarinckx-12 september 2022 om 19:43

De zoetebekjes gaan we doen watertanden met dit artikel, want de gloednieuwe samenwerking tussen Ben & Jerry's en Tony's Chocolonely ligt nu in de winkelrekken!

"Geïnspireerd door onze vrienden bij Tony's Chocolonely, hebben we een ijssmaak gecreëerd om te vieren dat we hun missie vanaf nu ook steunen; een missie om een einde te maken aan moderne slavernij in de cacaoteelt", klinkt het op de site van Ben & Jerry's.

Het gaat om een pot heerlijk chocoladeroomijs met gezouten karamel swirls, karamel stukjes & chocolatey chunks met zeezout. Het is dus een vermenging van de Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie met Tony's Chocolonely's Sea Salt Caramel. YUUUUUUM!

Deze nieuwe pot ijs bestaat ook in een plantaardige versie.

De collab is nu verkrijgbaar in de supermarkt en is zelfs beschikbaar voor thuislevering in geselecteerde steden.

Overpoort krijgt een kroketmuur

Joyce Vander Auwera-28 februari 2024 om 16:45- Foto:

Instagram: @streetlife.wall

In Gent opent nu ook de Overpoort zijn eigen kroketmuur, waar je voor 3 euro een dampende vleeskroket kunt halen. Streetlife, gelegen naast de legendarische nachtclub Decadance, biedt naast klassieke frituursnacks ook streetfood gerechten aan, waaronder een eigen creatie: de vol-au-ventkroket op een eiland van puree in een zee van appelmoes.

De eigenaars, bekend van Decadance, zijn geïnspireerd door de Amsterdamse kroket-uit-de-muurzaken. Streetlife is vijf dagen per week geopend: maandag tot vrijdag, van 's middags tot in de vroege uurtjes, met vers bereide snacks en lokale ingrediënten.

Naast vleeskroketten zijn er ook vegetarische opties en panini's beschikbaar. De automaten zijn voorzien van een timer om de versheid te waarborgen en om het helemaal af te maken is er een klein nachtwinkeltje achteraan de zaak. De prijzen zullen de komende weken variëren, en er zal altijd personeel aanwezig zijn om de automaten bij te vullen en de bezoekers te helpen.

De zaak, volgens de eigenaars, vult een zwart gat in het Gentse aanbod en belooft een unieke ervaring. Streetlife opent de deuren vanavond om 19 uur. Smakelijk!

McDonald's krijgt Happy Meal voor volwassenen

Karen Luiken-26 februari 2024 om 13:39- Foto:

Photo by Meghan Hessler on Unsplash

Bestel jij ondanks je misschien te hoge leeftijd nog steeds het liefst een Happy Meal als je in de McDonald’s staat? Goed nieuws: de fastfoodketen komt met een speciale versie voor volwassenen.

De Happy Meal is al tientallen jaren een groot succes bij McDonald’s. De box wordt voornamelijk door kinderen besteld omdat-ie daar in eerste instantie ook voor is bedoeld. Maar nu komt er dus ook een speciale variant voor volwassenen.

Na de Verenigde Staten en Canada is nu ook Nederland aan de beurt. Daar wordt vanaf dinsdag 27 februari – tijdelijk – een box verkocht met een hoeveelheid voedsel die de maag van een volwassenen prima zou moeten vullen. Voor een bedrag van 12,50 euro krijgt men een Big Mac- of McNuggets-menu, inclusief een leuk speelgoedje.

De Happy Meal voor volwassenen is tot en met 25 maart beschikbaar in de Nederlandse McDonald’s-filialen.

Ontdek meer