A Chocolatey Love A-Fair B&J nu overal verkrijgbaar!

Dieter Blarinckx-12 september 2022 om 19:43

De zoetebekjes gaan we doen watertanden met dit artikel, want de gloednieuwe samenwerking tussen Ben & Jerry's en Tony's Chocolonely ligt nu in de winkelrekken!

"Geïnspireerd door onze vrienden bij Tony's Chocolonely, hebben we een ijssmaak gecreëerd om te vieren dat we hun missie vanaf nu ook steunen; een missie om een einde te maken aan moderne slavernij in de cacaoteelt", klinkt het op de site van Ben & Jerry's.

Het gaat om een pot heerlijk chocoladeroomijs met gezouten karamel swirls, karamel stukjes & chocolatey chunks met zeezout. Het is dus een vermenging van de Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie met Tony's Chocolonely's Sea Salt Caramel. YUUUUUUM!

Deze nieuwe pot ijs bestaat ook in een plantaardige versie.

De collab is nu verkrijgbaar in de supermarkt en is zelfs beschikbaar voor thuislevering in geselecteerde steden.

De hype voor de winter: warme Aperol

Dieter Blarinckx-07 oktober 2022 om 14:51

De koude(re) dagen staan weer voor de deur en online is er nu al een nieuwe en lekkere trend opgedoken die misschien wel eens dé nieuwe hype voor de winter zou kunnen worden!

De warme Aperol werd vorig jaar al eens uitgetest tijdens de feestdagen, maar dit jaar zou de warme variant van het populaire zomerdrankje misschien wel eens kunnen boomen! Want zeg nu zelf, een fris glas witte wijn of mojito in de winter smaakt minder goed. En daarom is de warme Aperol misschien wel wat voor jou!

En eigenlijk is het héél simpel: in plaats van het te serveren met ijsklontjes en schijfjes sinaasappel, verwarm je de ingrediënten voor deze Aperol.

Wat heb je net allemaal nodig voor deze winterse Aperol-variant?

  • 300 ml Aperol
  • 500 ml appelsap
  • 750 ml droge witte wijn
  • 3-4 el sinaasappelsiroop
  • 1 biologische sinaasappel

Snij de sinaasappel in plakjes en bak vervolgens alles in de pan op een middelhoog vuur. Let er wel op dat het mengsel niet aan de kook geraakt!

Als ‘ie klaar is, kan je de Aperol serveren in glazen of echte winterse mokken. Garneren kan je dan met een schijfje sinaasappel of een kaneelstokje.

Schol!

McDonald's lanceert Happy Meal voor volwassenen

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:11

McDonald’s heeft iets geweldigs in het leven geroepen: een Happy Meal voor volwassenen. Natuurlijk inclusief de frietjes en kipnuggets die je als kind ook kreeg, maar belangrijker nog: er zit er een speeltje bij!

McDonald’s is voor de nieuwe Happy Meal een samenwerking aangegaan met het streetwear-merk Cactus Plant Flea Market. “Iedereen herinnert zich zijn eerste Happy Meal als kind en het niet-kunnen-stilzitten-gevoel dat je had als je het cadeautje mocht uitpakken”, aldus het bedrijf in een persbericht. “Die ervaring gaan we nu opnieuw beleven, maar dan voor volwassenen.”

De Happy Meal wordt geleverd met frietjes, een drankje en een Big Mac of doosje met tien McNuggets. Qua speelgoed krijg je er een Grimace, Hamburglar, Birdie of Cactus Buddy bij.

Ontdek meer