A Chocolatey Love A-Fair B&J nu overal verkrijgbaar!

Dieter Blarinckx-12 september 2022 om 19:43

De zoetebekjes gaan we doen watertanden met dit artikel, want de gloednieuwe samenwerking tussen Ben & Jerry's en Tony's Chocolonely ligt nu in de winkelrekken!

"Geïnspireerd door onze vrienden bij Tony's Chocolonely, hebben we een ijssmaak gecreëerd om te vieren dat we hun missie vanaf nu ook steunen; een missie om een einde te maken aan moderne slavernij in de cacaoteelt", klinkt het op de site van Ben & Jerry's.

Het gaat om een pot heerlijk chocoladeroomijs met gezouten karamel swirls, karamel stukjes & chocolatey chunks met zeezout. Het is dus een vermenging van de Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie met Tony's Chocolonely's Sea Salt Caramel. YUUUUUUM!

Deze nieuwe pot ijs bestaat ook in een plantaardige versie.

De collab is nu verkrijgbaar in de supermarkt en is zelfs beschikbaar voor thuislevering in geselecteerde steden.

Yummm: Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s lanceren 2 nieuwe repen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:00

Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s komen met het beste van twee werelden. De merken hebben de handen ineengeslagen en lanceren samen twee overheerlijke nieuwe chocoladerepen. Allebei geïnspireerd op ijssmaken van Ben & Jerry’s.

De eerste reep is voorzien van de smaak van romige donkere melk brownie en chewy stukjes brownie. De tweede bevat vleugjes van witte chocola, aardbei, cheesecake en knapperige koekjes. Beide traktaties worden verkocht onder de naam Chocolately Love A-Fair.

Proeven? Dat kan! De repen zijn vanaf nu te vinden in de supermarkt, in cadeau- en speciaalzaken, en in Tony’s online chocoshop.

Pizza Hut wil grootste pizza ooit maken

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:21- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

De bekende fastfoodketen Pizza Hut wil een speciaal record verbreken. Zo gaan ze immers proberen om de grootste pizza ter wereld te maken. Ze zijn er momenteel nog volop aan bezig in het Los Angeles Convention Center.

De pizza die Pizza Hut nu aan het maken is in L.A. zal zo’n 14.000 vierkante meter groot zijn en serveert in totaal zo’n 68.000 stukken heerlijke pizza.

De CEO van Pizza Hut ziet de actie helemaal zitten en is ook blij dat ze de pizza ook achteraf kunnen schenken aan de voedselbanken:

“Het mooie is dat niets ervan verloren gaat. We kunnen het doneren aan lokale voedselbanken hier in de gemeenschap van Los Angeles. Dus daar zijn we erg enthousiast over!”, klinkt het.

Check hieronder een video met enkele beelden en laat het water vooral in je mond komen! :D

Ontdek meer