Royal Donuts komt naar Gent!

Dieter Blarinckx-01 september 2021 om 08:38

Zoetebekjes, deze is voor jullie! Gent krijgt er namelijk binnenkort een donutshop bij want de keten Royal Donuts opent vanaf oktober de eerste vestiging in de Gentse binnenstad!

Royal Donuts heeft al zo'n 100 vestigingen verspreid over heel Europa, maar in Gent zaten ze nog niet. Maar daar komt binnenkort verandering in! Vanaf oktober (een exacte datum is nog niet bekend, helaas), opent hun eerste vestiging in de stad.

Naast Gent trekken ze ook naar Tienen, Bree, Sint-Niklaas, Lokeren én openen ze twee vestigingen in de Antwerpse binnenstad.

Stay tuned voor meer overheerlijke updates!

Het bestaat: bag-in-box met alcoholvrije wijn

Karen Luiken-22 april 2024 om 09:59

Alcoholvrije wijn is tegenwoordig zó lekker, dat je aan één fles niet genoeg hebt. Je kunt er met gemak tien glazen van drinken zonder er ook maar een minuscule kater aan over te houden. Maar omdat het onhandig (en zwaar) is om met meerdere flessen te moeten zeulen, heeft het bedrijf Vintense nu iets nieuws op de markt gebracht: de allereerste bag-in-box met alcoholvrije wijn in België.

Naast het bekende assortiment gebottelde wijnen en een aantal heerlijke mocktails, komt Vintense nu met het nieuwe product SOBER, een bag-in-box met alcoholvrije wijn. Dankzij de luchtdichte en lichtbestendige verpakking blijft de optimale kwaliteit tot wel dertig dagen na openen behouden.

De boxen bevatten twee liter alcoholvrije wijn en zijn er in twee verschillende smaken: witte en rosé wijn. "Onze uitdaging bij Vintense is om wijnen te selecteren waarbij het dealcoholisatieproces de natuurlijke kwaliteit niet aantast, waardoor toevoeging van suikers of andere vervangers tot een minimum wordt beperkt”, legt oenoloog Thierry Cowez uit. “Alcohol kan zwakheden verhullen, maar bij dealcoholisatie is er géén ruimte voor compromissen."

De witte wijnsmaak van SOBER is alleen verkrijgbaar bij Carrefour, de rosé bij Delhaize en Carrefour, en later ook bij Colruyt.

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Ontdek meer