Oscar and the Wolf-hit wordt nieuw WK-lied

Dieter Blarinckx-12 september 2022 om 19:30

Het WK staat voor de deur, en dat wil zeggen dat er ook een gloednieuw WK-lied zal gedropt worden. En deze keer valt die eer aan de Belgische band Oscar and the Wolf.

Hun nummer ‘Warrior’ werd gekozen als de gloednieuwe titelsong van het aankomende WK. Frontzanger Max Colombie schreef het lied eigenlijk al een paar maanden geleden, als remedie om de strijd aan te gaan en de wereld symbolisch te veroveren.

“Het nummer draait ook om eigen angsten overwinnen, onzekerheden overbruggen en meestal gewoon de dag door te komen wanneer je kampt met gevoelens van depressie en neerslachtigheid. De belangrijkste tegenstander is immers niet altijd die op het veld, maar soms ook die in jezelf”, klinkt het bij Colombie aan de Belgische pers.

“Soms zijn onze grootste triomfen de momenten waarop we onszelf overwinnen. Dit geldt voor iedereen die ergens voor vecht. Ik hoop dat het ook het vuur van onze Rode Duivels zal voeden, nu ze voor een nieuwe uitdaging staan: het spelen van de wereldbeker”, ging hij verder.

Het WK start op 20 november 2022. De Belgische Rode Duivels spelen dan op 23 november (tegen Canada), 27 november (tegen Marokko) en 1 december (tegen Kroatië).

Check hieronder een performance van 'Warrior' op Pukkelpop.

Kom jij mee feesten op oktoberfest in ZUCO Roosdaal?

Karen Luiken-06 oktober 2022 om 06:52

Het is oktober en dat betekent dat zomerfestivals plaats hebben gemaakt voor oktoberfesten. Zin in een feestje met heel veel bier? Kom op vrijdag 21 oktober dan samen met TAGMAG naar ZUCO in Roosdaal.

Het oktoberfest bevat alles wat je van een oktoberfest verwacht. Braadworsten, lederhosen, heel veel bier en natuurlijk goede muziek. Dat laatste segment wordt verzorgd door de dj’s Michael Amani, Magik, Broke Age, Voltrack en Aquaholic. Verder zullen ook TAGMAG-gezichten Jaël Ost en Clementine Caron aanwezig zijn om alle bezoekers de voetjes van de vloer te laten dansen.

Wil jij dit niet missen? Trek dan je mooiste oktoberoutfit uit de kast en koop een kaartje via deze link. We zien je de 21ste om 22.00 uur. Tot dan!

Plopsaland De Panne organiseert ‘De Buurtpolitie’ fandagen!

Dieter Blarinckx-05 oktober 2022 om 19:43- Foto:

Plopsaland De Panne

Na het grote succes van de ‘F.C. De Kampioenen’ fandagen, organiseert Plopsaland De Panne nu ook enkele fandagen rond het populaire VTM-programma ‘De Buurtpolitie’. En die vinden komend weekend plaats!

“Bericht aan alle eenheden: de boeven zijn gevat 💪🚓! Gisteren rukte De Buurtpolitie uit naar Plopsaland om samen met de bezoekers de boevenbende in te rekenen 🚨. De hondenbrigade van de Politie Westkust, het Wit-Gele Kruis, Brandweer Westhoek en Defensie zorgden voor de nodige versterking én spektakel! Ook volgend weekend gaat de boevenjacht verder op 8 en 9 oktober!”, luidt het in de caption bij de video.

De Buurtpolitie kan jouw hulp gebruiken om boeven in rekenen en hun buit terug te vinden in Plopsaland. Durf jij het aan om samen met hen op pad te trekken?

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Bekijk hieronder alvast enkele beelden van de vorige editie:

Ontdek meer