'BV Darts' keert terug met Jamie-Lee Six en Maksim Stojanic

Karen Luiken-07 september 2022 om 11:16

‘BV Darts’ keert deze week terug voor een nieuw seizoen. Dit keer gaan twaalf bekende Vlamingen de strijd met elkaar aan, met allemaal hetzelfde doel: winnen. Jamie-Lee Six, Maksim Stojanic en Maartje Vandendriessche bijten in de eerste aflevering het spits af.

Aanstaande donderdag om 21.30 uur nemen Jamie-Lee, Maksim en Saartje de kijkers van VTM 2 mee tijdens hun voorbereiding en trainingen. Ook krijgen we natuurlijk te zien hoe ze het in spannende wedstrijden tegen elkaar opnemen. Slechts twee deelnemers gaan door naar de volgende ronde.

Andere kandidaten die dit seizoen meedoen, zijn Francesco Planckaert, Omar Souidi, Pascal Braeckman, Zuhal Demir, Flor Decleir, Elke Clijsters, Riadh Bahri, Hans van Alpen en Tourist LeMC. Het programma wordt gepresenteerd door Matthias Devlieger, Kim Huybrechts en Sean Dhondt.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer